Yagmuricenkiiz İki gündür kulağını çekiştirip duruyor, 5 aylık diş sancıları çekiyor dolayısıyla huysuz; diş yüzünden kulağı ağrıyor olabilir mi? Ne yapabilirim bunun için. Bir de oğlumun kulağında çok pislik birikiyor iki günde bir temizlemek gerekiyor normal mi
Rzgr Yagmuricenkiiz oglumunda diş döneminde kulagi tıkanmisti. Dis cikartirken kulakta iltihap oluyormus ve bu durum normalmis. Bize bi kulak damlasi verdi. Kulagini cekistirmeye baslayinca ozellikle dis donemlerinde kullaniyorum. İlaç ismi vermek istemiyorum doktorunuzu ararsaniz yardimci olacaktir.
Susamm Yagmuricenkiiz doktorumuz eger kulağını cekistirirken ağlarsa bu kulak ağrısı olmayabilir dişten olabilir demişti.
Yagmuricenkiiz Ays_ays yo, su mu çıkartılıyor? Onu bile bilmiyorum. Ama ben banyoda kulaklarına su getirmemeye çalışırım hep
15101986 Benim de bebeğim aynı durumda hün içinde ellerini kulağına götürüyor ama ağlamıyor diş mi acaba
Rzgr Yagmuricenkiiz siz anlatin tam olarak cunku oglumunda kulaginda pislik olusmustu. Tabiki icine cubuk sokamadigim icin bisey yapamiyorum sadece siliyorum demistim. Damla receteli o yuzden sizi yaniltmak istemem. Ararsaniz yardimci.olur bence.
[silindi] @Yagmuricenkiiz benim oğlumda kulağını çok elliyordu kasıyor gb her ay dr kontrolünde temiz bir sorun olmuyordu bende araştırmalarım sonucu diş döneminde bebeklerin kulaklarını kaşıdigini okudum önemsemedim artık çünkü dr hiçbir şey demiyordu olabilir belki
Melooo Bana doktor kuşağı mı ağrıyor dediğimde Kulak memesini ters çevirip hafif baskı yapın eğer bağırırsa ağlarsa kulakları ağrıyor demek demişti deneyebilirsiniz
Cgdmckr Yagmuricenkiiz benim oglumda 4 aylik uyurken cok yuzune ellerini getiriyo gozlerine burnuna getiriyo genelde ellerini acaba dişten mi ya da kulak agrisi mi bnde anlayamadm. Kulagi akti 2 kez doktor bise yok kulaklarinda dedi damla verdi