Merve2019 Kızım 5 ay 3 günlük.. 1 haftadır gündz uykuları hiç yok zorla ayağmda sallarsam yarm saat 1 saat uyursa uyuyo uyandğndada herşeye ağlyo kucağma alıyorum konuşuyorum oynuyorum hep ağlyo.. neden byle bu kz ya😔
Dk2017 Merve2019 bizde 2 gün sonra 5 aylık olucaz 2 haftadır aynı durumdayız basıyo çığlığı öylece kalıyorum uyumuyorda gece ne gündüz 🙈
Bedewy Dk2017 bizim köyde 5ay 20 günlük aynısı ya hep ağlama huysuz gece iki saatte bir kalkıyor gündüz de bir saatte bir kalkıyor napcazzz
busratarkan Merve2019 ya ben internete atak haftası hesaplama yazoyorum cıkıyor bebeğin doğum gününü yazıyorum cıkıyor
Merve2019 S123ye herhangi bi beyazlk yok ama damagnda sürekli kontrol ediyorum belirtileri salya akması kaşntı flan bayadr var zaten
S123ye Merve2019 yani bir ton sebebi olabilir biraz sabırlı olun ve eski düzeninizi sağlamaya çalışın tekrar düzene girer bence bizim kızda her hafta huyu değişiyor eski düzene alıştırıyorum tam ha tamam diyorum tekrar huysuzlanıyor o yüzden sabır ve eski düzeni tekrar sağlamaya çalışın