Betbett Oğlum 2 haftalık oldu ama bildiğiniz her yeri kıl omuzları sırtı alnı kulakları acaba dökülür mü bunlar 🤦🤦
Betbett Gdogru sizde kıllı olan var mı bizim baba tarafı kıllı kalıcı mı değil mi diye düşünüp duruyorum 😄
Sibelasfd Betbett 😂😂😂😂 o sonra ergenlikte oluyor , benim büyük oğlum 14 yaşında oda malesef babasına benzemeye başladı bacaklar falan kıllı 🤦♀️🤮
Gdogru Betbett benim kız kardeşim aşırı kıllıdır ayak topuğundan ense köküne kadar sırtındaki kıllar saçlarıyla birleşiyor işte düşün 😂 eşim de ben de aşırı kıllı değiliz ama teyzesi gibi olcak herhalde yavrum
gvnkbr Betbett benim kızın kulakları ayak bilek üstüne kadar vardı kıl yumağı alnı kulakları döküldü ama saclarida döküldü 😣
Nyr195 Betbett 4 ayına geldiğinde çoğu dökülmüş olur korkma öyle kalmıyor benimkide nasıl tüylüydü 😂 kulak arkasına kadar vardi😂
Atelci 3,5aylık kızım deli gibi kıl döküyor. Eve tüy toplayıcı rulo aldım yanş o derece onunla topluyorum :)
Betbett Atelci darısı bizim başımıza inşallah ya 😍😄😄 seninde işin zor o minikten nasıl öyle kıl düşüyor 😍😄