Alina_mom Kizlar 1 ay once doğum yaptim ama gobegim ne yazik ki biraz var korsede taktim ama bir turlu sıkılaştıramadim bir onerisi olan var mi ?
Elifum Alina_mom dur kız bismillah daha çok yenisin benim 8 aylık yeni yeni gitmeye başladı ve ikinci çocuğum regl olmaya da başlamadım olunca da daha çok ineceğini söylüyorlar şimdiden buna kafanı takma daha zamanı var karın rahim anca toparlar kendini
ikiponcikannesi_198960 Alina_mom benim 8 buçuk ay oldu daha yeni toparlanıyor. Senin daha yeni zamanla toparlancak her yerin. Hatta benim basenler falan da baya şişmişti oğlum 1 aydır emmiyo o bile hormonları etkilediği için basenler de erimeye başladı.
1TekAlya Alina_mom acele etme canım daha çok erken rahimin tam olarak toparlanması bile 6 ay sürüyormuş dert etme kendine zamanla gider 👍😊
Zeynephsy Elifum ayy öyle demeyin valla benim 1 buçuk aylıkken düm düz oldu 52 ye düştüm ilk dogumum da ve ikinci doğumum da kaldı suan 75 kiloyum ve gitmeyen göbek 😩😩
eslem17 Yani 9ayda aldık o kiloları. Doğum yapalı 9ay oldu anca doğumdan öndeki kiloma düştüm. Ona rağmen hala karınım sarkık.
Elifum Zeynephsy ikinci doğumda daha çok kalıyor malesef bizzat ben yaşadım ama düzekir ya kotseye devam Bi de 4 5 ay sonra biraz karın egzersiziyle düzelir daha da karnını içine çek gez benimki öğle biraz toparladı
Alina_mom Zeynephsy aaaa o da tuhafmis benim arkadasim da cok zayiflamistii 😐 ben daha tartilmadim bakalim hayirlisi
Elifum Zeynephsy şuan çok yenisin ama bırak vücudun Bi kendine gelsin hamır tatlı yeme fazla egzersiz laktik asit salınımını artırır bebeğine gaz yapar Bi kaç az daha sabret yazık 😊
eslem17 Alina_mom aynen ama yavaş yavaş toplanacak onun içinde evde bu zor günlerde boş durmayıp Leslie 3mile başladım 👍🏻
Yenqec Benim göbek deliğimin üst kısmında göbek kaldı. Rahim aşağıya inmedi sanırım. Sizde de böyle Bir durum oldu mu. Bugün 41. Günüm