smine Bebeğim 2 aylık ve gündüzleri uyumuyor . Var mı böyle bir sorun yaşayan ?? Meme de uyuyor 20 dk sonra hop uyanıyor . Toplam 11 saat uyuması gerekiyormuş en az .
Deletedmom388 smine Ah canım maalesef bebekler kuralına göre yaşamıyorlar benim kızım da gündüz hiç uyumazdı,evet uyumaları gerek ama olmayınca olmuyor. 7ay 12günlük hala gündüz uykuları düzensiz.Allahtan gece çok güzel uyuyor maşallah uykusunu alıyor en azından
tuval smine aaaah ben çok çektiiim 😔😔😔 uyumuyordu gündüz gece 3-4-5 yatardı 2den önce uyumazdı. Anlamıyoruz da dilini. Kendi rutinlerini kendileri oluşturuyor sanırım. Şimdi 6 aylık gündüzleri azda olsa uyuyor şükür akşam uykusu da biraz normale döndü. ağladıkça meme veriyordum emdikçe sindiremiyordu kısır döngü zor zamandı benim için. Emdikten 1 saat sonra uykusu geliyormuş aslında anlamıyordum. Emzik verip pışpışlayın
Sedanur_Yaprak smine aynı sorun bızde de var benım kızım da 2 aylık 15-20 dakıka uyuyo sonrası yok ama uykusunu alamadıgı ıcın de sureklı mızmızlanıyo sanırım bu aylardakı herkes de bu sorun var ınan caresı ne bılmıyorum bende cok sınır oluyorum