ozgeylul305 Arkadaşlar selam 💕 10ay 1haftalık kıızım var sürekli benimle oynamak istiyor 5dk yanından ayrılınca ağlamaya ve yanıma geliyor hiç bi işimi rahatça yapamıyorum öğlen maks 1saat uyuyor diş çıkarıyo olmasıda üstüne tuzu biberi varmı tavsiyesi olan
mummy ozgeylul305 varsa ben de alayım gerçekten bakıyorum herkesin çocuğu kendi kendine oynuyor ben yere koysam hemen dudakları büzüp ağlamaya başlıyor 14 aylık oğlum ne zaman geçecek bilmiyorum😰
Zeyzey2019_ ozgeylul305 ama normal bence. 14 aylık kızım hala bırakmaz beni. Kendini güvende hissetmek istiyor. Sizin bebeğiniz zamanlarında da hiç ayrılmak istemezdi. Koltukta bile oturmama müsaade etmezdi hala da aynı. Bence bağımsızlaşınca da neden bizi istemiyorlar diyebiliriz. O yüzden varsın işler kalsın siz bebeğinizle güzel zaman geçirin.
HaticeeAli ozgeylul305 ben aglatıyorum aglasada almıyorum bazen o da almadıgımı gorunce yuvarlanıyo oynuyo sonra aklına tekrar dusunce tekrar aglıyo😂 eşim evdeyken aglatmamaya calısıyorum esım cok aşırı sınırlı agrasıf cocuk aglayınca kızıyo ama o yokken bırakıyorum alıssın dıye 😂