Narquilla 4 ay 19 günlük bir kızım var banyo sonrasında yağlarken sol memesinde nohuttan daha küçük bir şişlik olduğunu farkettim sertlik daha doğrusu ne olduğunu anlayamadım sağ tarafında yok 10 gün sonra doktor kontrolümüz var telaş yaptım ya kötü birşeyse diye başına gelen ya da ne olduğunu bilen var mı acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim allah kuzucuklarımızı korusun
MilaMerve Narquilla emiyosa sut toplamistir canim masaj yap gogusleribe dagilir ondan sonra.benim benegimde toplamisti kayinvalidem dedi masaj yaprim gecti gitti
GnsLna Narquilla instagramda hekimanne var onun 27. Gönderisinde görselli olarak paylaşmış bu durumu oradan bakabilirsiniz. Kendiliğinden geçer bebeğide rahatsız etmez diyor 😊
Narquilla Tazeannecik evet sadece anne sütü doğduğundan beri tek memesinde var kötü birşey mi süt toplanması 10 gün sonra rutin doktor kontrolümüz öncesinde götürmem gerek mi?
Mlsyldz Tazeannecik bnm bebegimde de var görümcem farketti htta sıkılması gerekiyo dedi sıktı süt geldi doktora götürdüğümde olabilcegni normal bisey olduğunu kendiligndn gecicegni ama sıkmamamz gerektgni söyledi. Emen her bebekte oluyormu peki?
Tazeannecik Narquilla bana annem arada hafif bastırarak parmak ucunla masaj yap demişti. Ben banyoları sonrası yapıyorum. Ama görmediğim için kesin birşey diyemem. Yine de bir sorun doktorunuza
Tazeannecik Mlsyldz ben banyodan sonra yağlarken hafif masaj yapıyorum. Parmak ucumla küçücük bastırarak. Annem olur emen bebeklerde böyle masaj yap arada demişti
Alpgdd Benim oğlumunda sol memesinde var. Doktorum takip et büyüme olup olmadığını dedi. Doğum yaptığım ilk günler sürekli memelerini ov süt toplar demişlerdi de ovmadım. Doktorum bi şey yapma dedi
Narquilla Alpgdd benim kızım da 4 buçuk aylık daha önce yoktu yeni farkettim inşallah geçer gider elimle bastırdım biraz acısı ağrısı var mıdır diye tepki vermedi hiç aksine gıdıklandı sanırım gülümsedi :)