busra37 Selamün aleyküm canlarrr 😘😘 bugün testim NEGATİF çıktı çok şükür. Allahım razı olsun hepnizden 1hafta daha kızımdan ayrıyım tedbir için ama çok şükür negatif dualarınızla.. Allahım kimsenin evine uğratmasın. Hepinize çook teşekkürlerr ❣️❣️😘😘😘😘
Yunusilann busra37 çokk geçmiş olsunnnn çok sevindm darısı bütğn hastalara. Lütfen belirtilerinizi yazarmısınız
busra37 Yunusilann çok sağolun. Nefes alırken gögsümde batma vardı bu şekilde gittim ama binamızda normal grip gibi olupta kiti pozitif çıkanlar oldu dikkat edin
busra37 Mihrimahimmmmmm amin cğmlemize canım. Annemlerde annem bakıyo Allah razı olsun erkek kardeşim başta olmak üzere abim ve babamda çok ilgileniyolar
Gnt38 busra37 merhaba canım benimde bugün akciğer testimde enfeksiyon görüldü hastaneye alındım sürüntü testi ankaraya gitti negatif çıkınca seni evine gönderdiler mi bebeğim var 1 aylık çünkü
busra37 Gnt38 canım Allahım negatif çıkarsın inşaAllah. Ben hiç hastaneye yatırılmadım ama evimde izoleydim kızımdan ayrı. Üzülme çok çabuk atlatıyosun ve hastanede çok iyi bakıyolar. Kaç yaşındasın