EvrimAtasoy Merhaba anneler 1 aylık bebek için göz çapaklanması nasıl geçer? Masaj yapıyorum fakat hala geçmedi. Netiraa damla kullanan var mı ?
ZeynepCansu EvrimAtasoy iki buçuk üç aylık olana kadar devam etti bizde canım masaj yapmama rağmen gentagut damla verdi doktorumuzda ve hergün düzenli olarak masajımızı yaptık geçti sonra
Aysegulisaa54 EvrimAtasoy bende gentagut kullandım ve kendi sütümden damlattım ılık pamuklı bezle sildim
Sareveduygu EvrimAtasoy ben kullandım iyi geldi masaj da yaptım geçti ama bgn tek gözümyine çapaklanmaya başladı yine damlayı kullanıcam
Lokma EvrimAtasoy iki kez yaşadık. İlkinde netira kullandik. 1 hafta da geçti. 2. de ılık çay pansumani yaptik 2 günde geçti 😄
EvrimAtasoy ZeynepCansu Masajı yapıyorum ben de canım bi ara geçmişti ama şimdi sıklaştı tekrar sürekli oluyor.
Resmiye Ben kullandım 3 4 güne düzelmişti oğlumun gözü. Çocuk doktorumuz pamuğu ıslatıp temizleyin demişti ayrıca bize.
ZeynepCansu EvrimAtasoy geçicek canım zamanla sabret ılık suyla pamukla sil bide hafif hafif sütünü falan damlatma doktor onu tavsiye etmemişti bize