FrhnglYrek 1.5 aylık bebeğim . Bez yetiştiremiyorum bulaştırıyor sadece. Bırakmak istemiyorum öyle cok sık bez değiştiriyorum bu yüzden. Sizde durumlar nasıl
deletedmom01 FrhnglYrek Canım kaka yapamıyoruz pek ama çiş yapma konusunda çığır açtık bize de dayanmıyor
NaimeYilmaz FrhnglYrek ah ahh kaç bez saymıyorum bile bezle beraber tasırdıklarımız kıyafetlerı battanıyelerı carsafları 🤦🏼♀️ Dokunuorm sertse bezı hemen degıstırıorm çiş bırıktırmıorm bende. Bosver yetısmesın bez havalar cok sıcak bekletmemek en iyisi
1mom1baby Kızım 1 hafta sonra 5 aylık olcak günde 10 defaya kadar değiştiriyorum dolduğu için değil bezi hafif olsa bile değiştiriyorum özellikle kız çocuklarında enfeksiyona karşı önlem oluyor
Derya28 FrhnglYrek günde 6 tane falan gidiyo bizim de bi kaç kez kaka yapıyo onun haricinde hep çiş yapıyo az da olsa değiştiriyorum şükür taşma falan olmuyo kıyafete
zely35 FrhnglYrek bazen bez küçük geldiği için de çok taşma yapıyor onun için sormuştum. Bizimki de 1.5 aylık. Bende onu kullanıyorum