nur_eayni_h Arkadaşlar bebeğiniz ne zaman yüzüstünden sırt üstüne döndü? Bebeğim 6 aylık geçen gün bir kere dönmüş olduğunu gördüm ama ondan sonra hiç dönmedi. Ağlıyor dönemeyince de ://
Cihangiraylin nur_eayni_h tamamen spontone gelişiyor dönmeleri. 3. Ayında dönmeye başladı sonra uzun bir süre dönmedi. Sonrasında tekrar kendi dönmeye başladı bu seferde dönüyor neden emeklemiyor oluyor sürünmüyor her ay bir facia😃
DogaLina nur_eayni_h tamamen bebegin kendiyle alakalı. 4. Ayda başladı dönmeye. Sırt üstüyken yüz üstü dönüyoda geri dönemiyo kalıyo öyle kaplumbağ gibi 😆
nur_eayni_h Cihangiraylin sırtüstünden yüzüstüne dönmeye başladı da geri dönemiyor henüz, o zaman da bağırıyor 🙈🤦🏻♀️
nur_eayni_h DogaLina benimki de öyle 🙈kalıyor tekrar eski haline gelemiyor henüz ben de normal mi diye merak ediyorum
210796 Cihangiraylin oturtuyorum sağa sola düşüyor ayaklarıyla ittiriyor kendini.kollarından tutub düzeltmek isterken ayaklarını kasıyor ayak üste durmak istiyor😂
Fuldenkcblt nur_eayni_h canım ilk döndüğün de oğlum 6ay11günlüktü tamamen döndüğüm de 7 aya az kalmıştı 😊
nur_eayni_h Fuldenkcblt benimki 5 aylıkken surtüstünden yüzüstüne dönüyordu ama henüz yüzüstünden sırtüstüne dönemiyor. normal mi o zaman?