Merimeri Merhabalar aşının 3 günü ve asi olan yer şişti canı çok acıyor cok agliyor sizce normal mi lütfen yardımcı olun ☹😭☹😭
SahinE Merimeri huzursuzluk ateş vs 3 gün içinde geçmezse doktora getir dediler bize bizde bugün olduk ateş ve halsizlik var ama şişme Yok 3 gün uzun bir süre bence bir doktora gösterin
ZeynepKara Merimeri bizde dün olduk sol bacağındaki aşı yeri kızarmış dün ateşi vardı fitil verdim bugünde mızmız canı acıyo dokundurtmuyo bacağına
Ays-nn Merimeri normal aşıdan sonra öyle bilşey olması . Bezi ıslatıp biraz oraya koyabilirsiniz rahatlatır ebemiz söylemişti bizede şişebilir diye ama yaşamadık öyle bişey her bebek bir olmuyor
Minikprenses Cuma günü aşı yaptırdık o gün cok huysuzdu uyku problemi hariç bişi yasamdık şişme vs olmadı sadece ateş oldu ateşi cıkınca fitil verdim
Nesemin16 Bizde bugün olduk götürmeden fitil verdim çok şükür ateşi olmadı uykudan önce mızmızlandı biraz şükür bi sıkıntı yok şimdilik ama bizede aynı şekilde kızarıklık şişlik olursa buz koy geçmezse gel dedi.