[silindi] Kızlar bebegim bugün 2.ay aşılarını oldu sabah 10 da şu ana kadar ateş-i çıkmadı tecrübeli olanlar söyleyebilir mi ne zman ateşi çıkıyor
Rabia83 [silindi] ben de şunu merak ediyorum size sorayım ya dışarı çıktığınızda sorun oldu mu? Yani izin almanız filan gerekti mi
[silindi] Rabia83 sağlık ocağı asi ertelenemez kesin gel dedi zaten evime yürüme 10 dakika gidene kadar da bi sorun yaşamadım şükür
Delal Atesi cikacak diye bisey yok ki bazi bebeklerin atesi olmaz ben her ihtimale karsi yarim fitil vermistim ama atesi olmadi benim kizimin cok uykusu oldu sadece
Rabia83 [silindi] birimde 14 ünde 2. Ayımız doluyor hem dr kontrolü hem de aşı olacak ikisini aynı gün halledip bi daha çıkmak istemiyoruz . Ama aklımızda kaldı yolda çevirme olur mu acaba yasaktan dolayı diye
[silindi] Bodurtugce bilmiyorum söylemediler heralde bi anda çok cani acımasın diyedir çünkü çok ağladı malesef 😑😑
Delal [silindi] sen yinede arada kontrol et ama soylemek istedigim illa atesi cikacak diye bi durum yok onu belirtmek istedim sen yine de ara ara kontrol etmeyi ihmal etme
[silindi] Mrsde05 ben ateş olmadan ilaç vermek istemiyorum ya bağışıklığını bastırmak istemiyorum olursa vericem
[silindi] Mrsde05 bizim ucunu birden yapmadılar bugün iki tane yapıldı yarın da karma aşısı yapilacak
Balbademim3 [silindi] iğneden sonra ateşin çıkmasını beklemeden calpol verebilirsiniz 1 çay kaşığı, hemşire arkadaşım öyle söyledi bebegin ağrısı da olur huzursuzlanmasın dedi. Benim bebeğimin de ateşi çıkmadı