Gokcellist Merhaba süt ürünleri diyetine başlayınca kaç günde kakada düzelme oluyor bilgisi olan var mı? Bizim tek belirtimiz mukuslu kaka ve kılcal damar şeklinde kan. Egzamamız yok. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler sevgili anneler🌸
Agg0207 Gokcellist canm senin bebeginin demekki bağırsak tepkili alerji cilt tepkili alerjidr egzema oluyor benim kuzımında bagırsak tepkiliydi alerjisi. Diyete başladktan bir haftaya kadar düelöe görülüyor tabi hiç kaçak olmaması herek yoksa hemen kanlı yeşil kakaya dönüyor
Gokcellist Agg0207 teşekkür ederimmmmmm🥰 peki siz diyeti açmaya başladınız mı yani nasıl gidiyor süreç? Ne kadar diyete devam ettiniz yada devam ediyprsunuz?
Agg0207 Gokcellist ben 6 buçuk ay emzirdim diyet yaptım bebegim 25 günlükken farkettk meme reddimizde vardı emmeyi bıraktı 6 buçuk aylıkkn . sonra özel alerji mamasıyla devam ettik 16 aylık şimdi daha yeni geçti zaten öyle bir iki ayda geçen birşey degil malesef genelde 1 buçuk 2 sene sonra geçiyor senin bebegin kaç aylık
Agg0207 Gokcellist eger diyeti tam uygularsan bebeginin alerjisi olan besinlere karşı duyarlı olursan sizde atlatırsınız inşallah canm bizim alerji uzmanımız bebegin alerjiyi atması için anne sütü çok önemli diyet çok önemli diye vurguladı hep bol bol herşeyden ye süt miktarındada azalma olabliyor herşeyi yiyemedigin için hurma avokado kuru taze meyveler yeşillik bakliyat tüket bol bol hep