hanife_aydan3231 Merhaba hanımlar bebeğim 6 aylık emiyor ek gıdaya başladık tadımlar falan bitti.Kafamı kurcalayan şeyler var nasıl arttıracağım neyi ne kadar vereceğimi bilemedim tecrübeli annelerimiz yardımcı olabilir mi?
RumeysaMiran hanife_aydan3231 ya valla bende çok düşünüyordum neyi ne kadar vericem ne kadar süreyle vermem lazım diye hiç bu konuyla ilgili birşey bulamadım annelik hislerine göre gittim 😂 sabah mesela yumurta peynir öğlen yoğurt akşam çorba gibi gittim hep
hanife_aydan3231 RumeysaMiran nete baktım bir yerde başka bir yerde başka şeyler yazıyor.3 4 tatlı kaşığı veriyorum yoğurt meyve püresi sebze püresi .yavaş yavaş arttıracaksınız diyor nasıl arttıracağım bilemedim .aşı için gittiğimde ebe bebeğin yiyeceği kendi yumruğu kadardır dedi
RumeysaMiran hanife_aydan3231 evet zaten 6 ay doyma ayı değil tadım ayıdır . Azar azar tattırırsınız 1 ay sonra öğün olarak verirsiniz
RumeysaMiran hanife_aydan3231 internete bakma boşver iyice kafan karışır yoğurt tattır kabak patates havuç tattır elma püresi armut püresi bunları verebilirsin
hanife_aydan3231 RumeysaMiran tattırıyorum hoşuna gitmezse zorlamıyorum mesela havuç hoşuna gitmedi yine de yüzünü buruştura buruştura kendisi istiyor 😊