aysunkoymen Bebgm 1 ay 21 gunluk ama 2 gundur surekli agliyor uyumak istemiyor. Daha once Boyle degldi. Arastrma yaptigimda atak diye bisey oldgunu gordum bu durumu yasayan var mi, ne zaman gecer?
Mltmrt aysunkoymen 14 gün sürüyor. İsteseniz atak haftası hesaplama var. Oradan hesaplayın. Bn oyle yaptım. Şuan o hafta dayım. 6 gun falan kaldı bıtmesıne🙏
Nagolinda aysunkoymen 32 saat uyumamıştı kızım şaka gibi değil mi 32 saat. Yarım çay bardağı anason vermiştim öyle uyumuştu. Diğer atağı 14 saatle atlattık gene anasonla. Şimdi 8 gün sonra gene atak haftasına girecek bekliyoruz. Doktorum 1 yaşından önce bitki çayı verme dedi ama ben 1-2 veya 2-3 kaşık anason veriyorum. Duruma göre.
Lenavegeceninannesi aysunkoymen benim kızım 2 ay 5 günlük aynı atak yasıyoruz dun aşı yaptırmaya gittik sakinleştirici masaj yapın dediler asıl benim ihtiyacım var dedim uykusuzluktan ölüyorum ama rezene yada papatya çayı için çok iyi geliyor siz için bebegi gecsin
inci_6007 Nagolinda bende veriyorum her doktor farklı kuzenlerim hep doktor yengemin kardeşi aktar onlar hep ver diyor ben kimyon anason karışımı veriyorum günde sekiz dokuz çay kaşığı annelerimiz hep bize verirmiş biberonla dolu dolu bı de zaten gaz damlalasi içinde yağladı var rezene anason kimyon yağı daha özü oluyor hatta
aysunkoymen Eslemervaninannesi 7 hafta ama bi hafta erken dogdu. Internet te baktigimda erken dpgdugu icin atak haftasini bu hafta gosteryor
aysunkoymen Eslemervaninannesi oyle hesapladim.atak hatasi bu hafta diyor o yuzden. Bende ne zaman gecicek diye merak edyrm 😀