Faras Merhabalar. Bebeğim 12.5 aylık 2-3 sn lik titreme geliyor, gün içinde 4-5 kez oluyor çok kısa sürdüğü icin video çekip doktora atamıyoruz. Çok endişeliyim, sanki üşürmüş gibi bir anda öyle bir titreme oluyor basına gelen var mi acaba?
isill Faras arkadasimin emzirrken vs basina geldigini soledi cocuk.norolojisne gotrduler yapilan testlerde brsey cikmadi cok skur b12 eksikliginden oldgunu solems dktor tabi once kntrol yapilmasi gerekir ama b12 ekskligi de sebep olablioms umarm onemli bir durum degildir gecms olsn
Zumraa12 Faras bizde de arada bir oluyr elleri falan titriyor 4 buçuk aylığız ama fatkettim ki bizimki heyecanlanınca oluyor umarım sizinkinde de Bi problem yoktur 🤲
Kuzeykutbu01 Faras genelde çiş yaparken titreme oluyor .. bende de emzirirken ve uyurken bir titreme oluyordu , sonra dan çiş olduğunu anladık geçti gitti zTen cnm .. korkulacak birşey yoktur .. gözlerde falan kayma olup olmadığına da dikkat edin
Faras 9 aylıkken kan testi yapılmıştı orada eksiklik yoktu ama o zamanda titreme olayı başlamıştı internete bakıyorum çok kötü seyler yazıyor durduk yerde neden titrer bir turlu anlamıyorum isill
Faras Zumraa12 insallah canim. Bizim birden yapıyor oturduğu yerde, ellerini bacak arasına alıyor söyle irkilme gibi üşüme gibi bir titreme Eşimle bizi çok endişelendiriyor 😞
Faras Kuzeykutbu01 yok canım bizim ki durduk yerde oluyor cis yaparken titremiyor bende nette okudum onu ama bizimki maalesef ondan değil. Soguktan sıcağa da geçmiyor ki üşüsün titresin çok şükür gözler de kayma olmuyor ama dalma var ara ara da dalıyor bir yere dalıp kalıyor
isill Faras tv izletiomsnz ? Tv izletmek de sebep olabilcegini solems arkdsma noroloji dktoru ve 3 yasna kdr izletmemniz lazm dems
Zumraa12 Faras canım ya rabbim korusun onları inşallah kötü bişey yoktur mutlaka doktorunuzla irtibata geçin inşallah önemli bişey değildir ama ihmalde etmemek lazım
Faras Zumraa12 amin allah razı olsun insallah ya nöroloji bakıyormuş sanırım bu durumlara korona yüzünden bir yere de çıkamıyoruz
Semaaa0921 Öncelikle geçmiş olsun Korkacak birsey yok Bu genelde kansızlıktan yada b12 eksikliğinden oluyor Demir kullaniyormusunuz
Bayan29 Faras benimkide ara sıra o şekilde titriyor saniyelik sürüyor videoda denk gelmiştim bi defa da ınsalalh önemli birşey değildir
Faras Bayan29 insallah önemli birsey değildir internette çok kötü yerlere gidiyor su korona bitse de doktora göstersek