AselimmmDurum 68 günlük kızımda 2 gündür meme reddi yaşıyorum atak döneminde şuan onun etkisi vardır diye düşünüyorum ama çokta üzülüyorum çeşitli yollarla zorda olsa tutturuyorum ve emiyor tek merak ettiğim bu ne zamana kadar böyle devam edecek 😓
Mrs_Sunshine AselimmmDurum Meme reddi hem psikolojik hem de bedenen çok yorucu bir şey. Bizim de atak döneminden sonra tamamen meme reddi oldu ve daha içmedi. Hâlâ çok üzülürüm keşke emseydi diye. Bu arada sütünüz nasıl? Tazyikli geliyor mu
AselimmmDurum Mrs_Sunshine çok zor ya dünden beri gece uyku sersemi mırın kırın etti ama aldı sabah uykusu açılınca yine ağlama krizine girdi yatarak emzirdim o şekilde aldı
Arasmertinannesi AselimmmDurum sütünüz tayzikli ise o da meme reddi yapar. Süt fazla geldiği ve boğazına kaçtığı için emmek istemeyebilir. Emip emip kendinş geri atıyorsa süt bi anda geldiği içindir. Emzirmeden önce tayziği yavaşlatmak için 3 dk felan sağım yapın fazla değil. Sonra emzirmeye geçin ve göğsünüzü öne eğmeyin. Bebeğin başı memeden yukarda olsun sizde hafif geri yaslanın 🤗 Böyle deneyin belki süt çok geldiği içindir. Değilse atak dönemi olduğu içindir
AselimmmDurum Arasmertinannesi evet birde böyle deneyim çok şükür hiç almıyor değil çabaladığım zaman alıyor ama baya çaba istiyor yani şekilden şekilde giriyorum birde elle mi sağım yapayım yoksa elekrikli sağma makinem var onla mı yapayım
Arasmertinannesi AselimmmDurum Makine çok güçlü çekiyorsa daha hızlandırabilir süt akışını. Manuel veya elle yapabilirsiniz 🤗 Sağlıkla büyüsün bebiş😍
Arasmertinannesi AselimmmDurum Sevindim 🤗 Bol anne sütlü günler olsun sağlıkla büyüsün bebelerimiz 🐞😍