Mrw-95 2 ay 18 günlük kızım var uyurken kundaklamak istiyorum dalsın diye kundak yaptırttırmıyor ağlıyor bu sefer uyuyor ama ellerinden korkuyor devamlı uykusunda sıçrıyor sizce normal mi sizinde bebekleriniz kundak yaptırıyor mu yaptırmıyor mu?
Elifffyvz- Mrw-95 benm de aynı 2 ay 18 günlük bi kızım var asla kundak yaptrmıyo.elleri yüzüne çarptığı için kendini uyandırıyo sürekli ama kundağı da hiç sevmiyo 🤷🏻♀️
Eslemssmom Mrw-95 benimki dogdgunda sadece 3 hafta yaptık onu da zorla hep ağladı 3 buçuk aylık yaptırmıyor elleri havada uyuyor hep
Zeyno111 Mrw-95 Biz 2-3 haftalıktan beri yapıyoruz başka türlü sallasam da uyumuyor eliyle uyandırıyor gündüzleri yapıyorum tabi gece uykuya geçtiğinde açıyorum beşiğinde kundaksız yatıyor
Burcukaganbozdg 8 buçuk aylığız ben hala yarım kundak yapıyorum yoksa uykuya geçemiyor elleriyle oynamaktan ama ben gece uyuduktan sonra kundağını açıyorum
Zeyno111 Mrw-95 İlk başta bizimki de ellerini sardırmıyordu sonra yaptırdı ısrarla hep deneyince tabi öyle yatmaz Özgür oğlan eller açık kafaya doğru uzatıyor gece 😅
Mrw-95 Zeyno111 bizimkide çok fena yan yatırıyorum sonra bi bakıyorum sırt üstü yatmış reflü yatağının yanlarındaki cırtları açmış kafayı diğer tarafa döndürmüş o şekilde uyurken buluyorum haliyle rahat bir şekilde uyuyamıyorum bu kadar hareketli olunca
Elvin21 Ben gündüz yarım kundak elleri inçe battaniyesiyle sarıyorum geceleri açık uyuyor 6 buçuk aylık siZin daha küçük sık sık yaparsanız alışır kundak en iyisi 😊🙏🏻
Zeyno111 Mrw-95 Hareketli olması kötü oluyor canım yatakta dönme olayı falan yok bizde ya da beşiği henüz ufak diye çok dönemiyor büyüğe geçince yapabilir ah analık uyusalar da uyuyamıyoruz 😅
Mrw-95 Deletedmom409 bizimki değişik gerçekten emzik emmez ana kucağına binmez kundak yaptırmaz benden başka kimsede durmaz valla napcağımı şaşırdım ☺️
Mrw-95 Zeyno111 evet ya rahat rahat uyuyamıyor insan bizim beşik anne yanı beşiği yatağa sıfır düşse benim yanıma düşücek ama o korkuyu niye yaşasın diye düşünüyorum 🤔
Zeyno111 Mrw-95 Kendi yaptıklarından pek korkmazlar canım irkilir en fazla bir şey olmaz tehlike arz etmiyorsa 😇