Bse Arkdaşlar yaklaşık 10 gündür kabızım,sanırım meme gibi birşey oldu basur yada çatlak olabilir sizde olan vsrmıdır tavsiye ilaç nedir çok canım yanıyor çok zor birşey
Kadriyesen Bse ben Doğum yapalı 4 ay oldu canım kabızlığım hala geçmedi ve yaparken benimde hala canım acıyor Allah yardımcın olsun
Doruk12 Bse benim hiç öyle sorunum olmadı aşırı sıvı tüketiyordum gaz yapıcı şeyler yemiyordum. Ama arkadaşım kabızlık yaşamıştı dublahac gibi Bi ilaç kullanmıştı 1 ay zorlanmıştı öyle ama geçmişti çok geçmiş olsun canım 🤲🏻
Rimokka Bende de olmuştu eczaneden önerdiği bir iki rahatlatıcı krem almıştım ama o çıkan patlayana ya da geri içeri girene kadar çekiyosun bunu Rabbim şifa versin
Nurkara21 Serenty yoooo ben normal yaptım keşke sezaryan yapsaydım dedim o acıdan sonra ama doktor alakası yok dedi sezaryanda da oluyor dedi 😢ben bu postu görünce yazan hemen yorum yazıyoru. Çok çektim doktorun dedikleri yemekler yeşillik sağlıklı şeyler yemelisin bol su bide zeytin yağı içiyodum ben kaşık kaşık ilaç locafen diye bi ilaç en çok o yaradı 🙏
Tugce2020 Elifhanim canım o ilacı emzirirken kullanabiliyor musun bebeğin ne kadarlık bilemedim emziriyor musun şuan yani kanama olduğu zaman bu ilaç kullanılır mı biliyor musun
Elifhanim Bse bni dogum yapacagm gun almsti surdum gecti ama dogumdan snra 45 gun oldu yapali olmadi kremin br zarari olacahini sanmiyrm ama genede bi eczaciya yada doktoruna danisabilirsin
Seda_123 Bse Normal doğum yaptım 3 ay olacak benimde 20 gündür daha yeni cıktı bana bi zararı yok acı filanda hissetmiyorum ama ilerlediği zaman ne olacak bilmiyorum
Arasannesi Bse zeytın yagını sür içeri it canım hergun. Yada basur kremlerı var eczaneden iste verırler onla ovarak içeri itekle geçiyor.gecmıs olsun
Elifhanim Tugce2020 dedigim gibi emzirirken bi bilgim yok ancak doktordan bi bilgi alinabilir bn hamilelikte kullandim dedm emzirrken kullanmadm kullanma talimatinda doktorunuza danisip kullanilabilir yaziodu