Aysuk Bebeğim 6.ayına girecek emziryorum fakat kilo veremiyorum😕 zaten doğuma kadar 25kilo almıştım ve sadece 8kilo gitti daha da gitmyor bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 🙄 benim gibi olan varmı ya
Esraogey Aysuk eğer dikkat etmezsen vermeyi bırak alıyorsun ama dikkat edersen gidiyor gerçekten ben de 85 ile doğuma girdim şu an 71 im bebeğim 10 aylık yavaş yavaş gidiyor ama gidiyor spor yapmamıza gerek kalmıyor emzirirken kalori yakıyoruz zaten ama buna da güvenip gece gündüz yememek lazım
YamacMiran Aysuk ben 6 buçuk aydır emziriyorum, hamilelikte hiç kilo almadım ama emzirirken de hiç vermedim aksine daha alıyorum 🤣🤣
Elya-m1 Aysuk 20 kilo aldım hamileliğimde kızım 4 aylık 18 kilo verdim ve hiç dikkat etmedim emdikçe verdim kiloları🙏🏼
Havva_Nur Aysuk ben doğumdan sonra bütün kg larimi vermiştim hamile kalmadan önceki halimden bile zayıftım ztn topu topuna 8 kg almıştım. Doğumdan sonra emzirirken 10 kg aldım 🙄 şimdi birkaç gündür dikkat ediyorum 3-4 kg verdim çok şükür
Anita 76 ile dogum yaptım 1hafta sonra 68 le ciktim dogumdan 7 kilo vermistim hepsini emzirirken geri aldim simdi 1 aydir diyet yapıyorum saglikli az ve sık besleniyorum 7 kilo verdim 65 kiloyum devamda edecegim insallah 58 hedefim
Svdmm Aysuk bende dogumdan sonra eski kiloma donmustum ancak emzirirken kilo aldim 😅 suan 67 kiloyum , kizimda 6 aylik zaten ek gidaya gectik , sutte azaliyor , bende dikkat etmeye basladim artik.ideal kilom 60 umarim gider 😑
Psmom Aysuk canim ben 57 kg ile hamile kaldim doguma gittigimde yaklasik 86kg dum. Yani 28-29 kg aldim. Suan kizim tam 5 aylik bende bugun 60 kg ciktim. Fakat karnim cok buyudugu icin karnim sarkiyo tabi, insallah toparlar🤷🏻♀️ Emzirmeklede kilo verirsin ama kesinlikle dikkat etmen lazim. Ben hem dikkat ediyorum hemde gunde en az 3lt su iciyorum. Cokda kafana takma takdikcada veremiyosun
Aysuk Ay şuan hem korktum hem rahatladım herkes farklı yani ben yiyorum ya iştahım çok açıldı valla dikkat etmyorum zaten de kalır diye çok korkuyom kilolar🙄 suyu çok içiyorum ama tatlıyıda eksik etmyorum vallla inşallah gider ya çok takıyorum🙄
22112020 Aysuk 20 kilo aldım 15imi verdim emziroyorum akarsuda var hamileliğin boyunca yürüyüş yaptım
Feridepoyraz0107 Aysuk ek gıdaya başlama zamanın gelmiş zaten aralıklı oruç var onu dene ben onu yapıyorum faydasını gördüm canım
Mucizem27 Aysuk ideal kilom 70 bu kilomla hamile kaldım şuan 95 im ne aldım ne verdim kızım 13 aylık 1 kilo bile veremedim 😔 yediğime dikkat ediyorum ama nafile
Aysuk Mucizem27 yalnız değilsin🙄 ama dikkat ediyosan vermen gerek başka bişe vardır belki ya yada herkes farklı bana diyolar verirsin emziriyon hiç veremyom valla kandırıldık🤣
Oznur Aysuk Bende emzirmiyim icin veriyorum kilo yemekte pek yemiyorum cocukta her dk mememde indan herhalde
Feridepoyraz0107 Aysuk söyle 16/8 yani 16 saat aç kalıyorsun birşey yemiyorsun ama su şekersiz çay kahve bitki çayları serbest 8 saat ise yemek yiyebildiğin saatler ben 12.00-20.00 arası yiyorum ertesi gün 12.00 ye kadar birşey yemiyorum bu şekilde hem diyet değil hem de sağlıklı yaşam şekli bu araştırırsan daha ayrıntılı öğrenirsin canım