Emirasaf_e Aptamil conformul kullaniyordum memnundum aslinda ama grami az oldugu icin doktor ya onu yada evolvia alin demişti gaz sancisi olduğu icin bide onu deneyelim dedik aldik kullanan varmi memnun musunuz
HYM Emirasaf_e en çok memnun kaldığım mamaydı gaz yapmıyordu doyuruyordu ve en önemlisi kötü kokmuyordu
Anneyim2 Emirasaf_e ben çok memnundum. Ilk bebeğim de kullanmıştım. Biraz ücreti fazla diğer mamalara göre
Beril-Beren Emirasaf_e ben çok memnun kaldım kilo alımı gayet iyiydi gaz problemımızde olmadı ikizlerimde kullanmıştım birde oğlusum oldu onada 1 defa bulamadık DİE aptamil alımıştık çocuk gazdan duramadı hemen internetten siparıs verdik evolvia dan asla vaz geçmem
Areliko Emirasaf_e Her mamayı denemiş biri olarak söylüyorum biz çok sevdik evolviayı. 6.aydan sonra kilo alımı yavaslamasına rağmen bebeklerin bize çok güzel kilo aldırıyor🥰 Keşke ilk mamaya başladığımız zamanlar verseymişim diyorum
HYM Emirasaf_e evet öyle ama ben aptamilden memnun kalmamıştım yavrum sürekli ıkınıyordu gaz sancısı yapıyordu sanırım
Emirasaf_e HYM aslinda doktor gaz sorunu icin önermişti ama sizde ters oldu herale olabilir evolvia dan daha memnun kalıcam gibi suan iyi geldi bana oğlumda alisir ins
Mydn33 Öner’i üzerine aldım şu an da da kullanıyoruz kilo alımı ve gAzı gayet iyi biz memnun kaldık🙏🏻