Yedaarven Kış anneleri bebeklerinize bebek arabası ne aldınız hem soğuk geçirmeyen hem hafif, tek rahat kullanılabilecek bir araba arıyorum yardımcı olur musunuz
sbrygul Yedaarven Pazartesi Doğum yaptım daha kullanmak nasip olmadı ama kraft switch aldık koyu kırmızı civilden indirimle 1500 civarıydı çok kaliteli ve beğenerek aldık
habibe_omerasaf Yedaarven biz travel sistem arabamızı sattk tek başına cıkaramıyordum chicco lite vay sipariş etcez galiba bilemiyorum bende arastırıyorum su an
Egeninannesii Yedaarven biz casual vista trona aldık daha 17gunluguz puset direk kasaya takılıyor. Puseti kullanıyoruz ama arabayı daha kullanmadik ama kullanimi kolay tavsiye ederim 😊
Busra001 Baby hope aldım çok hafif ve çok kullanışlı yeni aldım 350 tl üstelik ilk doğduğunda 1250 tl verip almıştım pişman oldum en başta bunu alsaydım keşke
hanifenal habibe_omerasaf ben liteway aldım çok memnunum hemen alın şirinde indirimde grileri850₺ kundağı ve yağmurluğı var kundağının içi polar çok güzel
Premses Yusufunannesi canım ne kadara ve nerden aldın ben de beğeniyorum onu ..kullanımı kolay mı taşınması kurulması araba uçak vs.
Mervclk Yusufunannesi ben de bakmıştım çok beğendim hatta ama aşırı ağırdı evimiz 5. Katta ve asansör yok biraz daha araştırırken bir magazada cybex iris m air denk geldi onu aldik çok hafif icinde bebek varken puset ve gövdeyi kendim taşıyabiliyorum
habibe_omerasaf hanifenal ama biz intrnette 600 tl ye bulduk. Siz hangi mağazadan aldınız. Peki katlaması falan nasıl memnunmusunz
hanifenal habibe_omerasaf hangi sitede buldunuz link atar mısınız merak ettim. evet çok iyi ben çok memnun kaldım
hanifenal habibe_omerasaf liteway 2 ve liteway 3 var sanırım sizin baktığınız 2 o zaman onların fiyatı daha düşük
Baharkuzey Yedaarven maxi cosi dana tavsiye ederim baston bebek arabası olarak geçiyor hem kullanışlı hem hafif
Yedaarven Baharkuzey yenidoğana uygun mu acaba daha 27 günlüğüz de hafif olması için baston istiyorum ama hem sıcak tutsun hemde bebeğim içinden düşer mi diye korkmayayım😊 hangi modeliydi tam olarak 😊