SerraNil Hanımlar hayırlı kandiller herkese 🌺🤲🏻🌹 bebeklerinizin vğcüdü için bebe yağı dışından nemlendirici losyon olarak neler kullanıyorsunuz memnun kaldığınız var mı
Lavitaebella SerraNil mustela stelatopia. Sebebiyse cildinin atopik olması. Faydasını gördüm,güzel memlendiriyor. Öncesinde jhonsons baby kullanıyordum. Sadece kokusu güzeldi,nem etkisi yoktu.
Deletedmom388 SerraNil baby me nin aldım banyodan sonra sürüyorum memnunum.Nemlendirmesi için kullanıyorum sadece hemen hemen her banyodan sonra sürüyorum
Hazal89 SerraNil bende mustela stelatopia kullanıyorum hassas ciltli olduğu icin güzel nemlendirme yapıyor
SerraNil Deletedmom388 hem nemlendirsin hem vücüdü beslemesi için istiyorum teşekkürler bunu da listeye ekleyip bakıcam 😊
SerraNil Hazal89 benim bebeğim bir aylık henüz pek fazla bişi kullanmak istemiyorum cildine ama arada karnında yüzünde küçük küçük sivilceler oluşuyor hemşire normal dedi ama ben yinede güzel bir denemek istiyorum
SerraNil Arasannesi sebamed in pişik kremini kullandım pek etkili değildi memnun kalmadım doğrusu siz losyondan memnun musunuz
Burcu35 SerraNil Baby me yağ aldım ama hoşlanmadım mustela hydra nemlendirici losyon sürüyorum haftada 1 kere banyodan sonra 😊
Hazal89 SerraNil yenidoğan cilt sorunları başlarda bizde de oluyordu şimdi egzamaya çevirdi mustelaya başladım direk iyi geldi
Arasannesi SerraNil evet memnunum ben pısık kremındende memnunum🙂 hıc pısık olmadı ılk gunden berı kullanıyorum. Her bebek aynı degıl tabı cıltten cılde degısıyor cok ıyı bır urun baska bır bebege alerjı yapıyo hıc etkı etmıyo vs.denemeyle ogrenebılırz ancak ama ben dedıgım gbı memnunum
Hazal89 SerraNil evet yenidoğan döküntüsü diyorlardı şimdi alerjisi olduğunu anladık domates ve peynirden şüpheleniyorum meme ve mama ile beslendiği halde sütümden alerji olduğu şeyler var doktora gidemediğimiz için bazı besinleri bırakıcam inşallah düzelir. Umarım sizin ki geçicidir doktorumuz Her bebekte olur demişti o zamanlar
Mommy1 SerraNil sadece zeytinyağı sürüyorum her altını değiştikten sonra karnina bacaklarina masaj yaparak
SerraNil Mommy1 zeytinyağını direk ısıtmadan mı kullanıyorsunuz kimi ısıtıp buharı alınmalı diyor bende bir kere sürdüm bi daha sürmedim ne olur ne olmaz diye
Mommy1 SerraNil kalorifer peteginin üzerinde cam kasede duruyor ılık bi sekilde hep sürüyorum faydası var zararı yok 🙏
SerraNil Arasannesi aynen öyle haklısınız bende kendim için sebamed in kremini kullanıyorum çokta memnumun ama aynı markanın pişik kremi bebeğime iyi gelmedi teşekkürler yinede 😊🌷