Prensesss_annesiii Kizlar 6.ay asisi var kizimin korkuyorum virusden dolayi sizce gotursemmi goturmesemmi
PrensesAnnesi41 Prensesss_annesiii bende korkuyorum ama götüreceğim canım çünkü önemli aşılar yavrularimiz icin
Elfemir Prensesss_annesiii merhaba bende Perşembe götüreceğim ihmal etmeyin önlem alın Allah ın izniyle inşallah halledebiliriz
Pinkbery Prensesss_annesiii götür tabiki canım. Ne olacak bilmyirouz ilerde. Bende 1 bucuk yaş aşılarına götürdüm saglık ocagına. Hızlı şekilde yaptırdık cıktık. Hatta Ogün başka sebepten hastaneye bile gitmek zorunda kaldık cok sükür sorunumuz yok.🤦♀️
Afragunn Prensesss_annesiii bizde bi hafta önce yaptırdık 6. Ay aşmızı sabah erkenden gidio yaptırdık eve gelincede kıyafetlerini felan değiştik şükür bişey olmadı
Afragunn Prensesss_annesiii 3 tane yapıldı birini ağızına iki damla damlattı ikisinide bacaklarına vurdu ben eve gelir gelmez surup verdm çok şükür ateşi yad ahuysuzluğu olmadı
bloggeranne Prensesss_annesiii ben sağlık ocağını aramıştım gelim mi diye biz sizi ararız gelmeyin dediler dün olan aşısını bugün çağırdılar yaptılar kimsenin olmadığı zaman alıyorlar
bloggeranne Prensesss_annesiii ebe bana maske takin gelin dedi bebek arabası kapıda kalsin sen çocukla içeri gel dedi aşıyı yaparken aramızda mesafe vardı ve benim kafam başka yone cevriliydi zaten onlar baya önlem almıştı
Tugce52 bloggeranne bizim pazartesiydi haftaya ben cuma gelsem olurmu dedim eşim cuma izinli cuma goturcez 10 gibi gelin dedi hemşire bakalım korkuyorum ama hayırlısı artik
Tugce52 Bizimde cuma günü asimiz var 6.ay asimiz korkuyorum ama goturucem önemli aşılar Allah korusun artık bizleri nendiyim