Sariballim Kızlar bebeğimde sarılık var bol bol emzir dedi doktor 1 bucuk 2 saatte uyandırıp emziriyorum siz nasıl yapıyosunuz zorla uyandırıp emziriyomusunuz ve kac saatte bir
ilsu Sariballim saat başı emziriyorum ben canım zor oluyor gece ama yapmak zorundayım uyurken memeyi de almıyor biberonla destekliyorum birde ben lambayı mavi yaptım bir süredir öyle uyuyoruz.İnşallah hemen atlatırız 💪🏻geçmiş olsun
Glin89 Sariballim gerekirse mama ver canım sarılık olmaması için yada sütünü sag biberonla ver cunkü memede nekadar emip doydugunu anlayamıoruz sarılık nedeniylede uyukluyolar cok o yüzden düzgün ememiolar
Sevilsevil Sariballim ben de sık sık emzirmeye çalışıyordm uyandirmak çok zor oluyordu yüzüne islak pamuk dokunduruyordm o şekilde uyaniyordu bir de sırtını kasiyordum
Ygz Sariballim topuklarını sık canm uyanmıyorsa emmesi lazım ki sarılığı yükselmesin. Her yarım saatte bir gögsüne tut en azından bi 40 gün. Sarılık illet bişey hemen yükseliyor.
Safiyee Sariballim zorla uyandiriyordum bazen 1 bazen 1 bck saatimi alıyordu SK SK emzir cnnm bn en sonunda mama verdim oyle oyle kndine geldi