ASK0111 doktorum bizi 5 aylikken baslatti ek gidaya… azar azar vermem gereken neyse pure seklinde sirayla hepsini verdim.. ben tabagina koydum miktarini takip ederek eliyle doke saca bir sekilde yiyip bitirdi.. 3 gunluk kuralimiz bitince yemege baslayinca mesela sebzeleri pure yapmadan buharda haslayarak kati sekilde tabagina koydum eliyle yemege devam etti … biz hic biberonda kullanmadik oyle olunca bardakta bir seyler icmeye de erken alisti..yasina gelmeden catal kullanmaya ve bardakla bir seyler icmeye basladi.. tabi dokulmeler oluyordu . Ama tabagina miktarini ona gore ayarlayip takip ettim hep.. hic kendim yedirmedim desem yeridir… yasindada kasigi tam kullanmayi ogrendi .. suan 22 aylik ben hic yedirmiyorum kendi de kabul etmiyor zaten … corbasindan pilavina ayranina hic bir seyine dokunmamisimdir… yemekten sonra savas alani gibi oluyor yerler ama ne yiyecegini ne yemeyecegini hangi yemegi sevdigi sevmedigini doyup doymadigini her seyi kendi biliyor bende uzerine gitmiyorum… o da bizim gibi bir birey neticede .. cok sukur temizligi disinda artilarini cok gordum bir cocugum daha olsa kesinlikle gene ayni yontemi yapardim.. 😊