Nesibem Herkese oncelikle hayirli kandiller dilerim .. İllaki yasayan vardir ve korkuyorum adet goreli neredeyse 15 gun olacak o gunden bugune kanamam bitmedi 15 gun hic normal degil daha once boyle birsey yasayan varmi ? Doktorada gidemiyorum 11 aylik kizim var disarisi koronadan biraz sıkıntılı .. boyle bisey yasayip ta tedavisi ne oldu bilen yasayan varsa litfen bi aydnlatsn beni
Elif2302 Nesibem daha önce başıma gelmişti kist oluşmış ondanmış.İbrahim saraçoğlunun soğan kürünğ ıyguladım yanında da ilaç da kullandım tabi 1 aya geçti.
Ema Nesibem yeni yaşamadım ama bende bitmeyen kanamayla doktora gitmiştim adet görüyorum sanarken düşük yapıyormuşum aslında ama benim kanamam yoğundu o yüzden sordum sanırım benzer değil durumumuz
Sblnevaa Özür yaşıyorsunuz muhtemelen adet günü ideal 7-10 arası uzarsa geri kalm günler özüre girer internetten araştırn bir isterseniz
Nesibem Sblnevaa özur evet onu biliyorum iste beden bu kadar uzagldiginierak ediyorum bakalim tandevu aldim yarin gidecegm
nyesildal Nesibem benim bildiğim tam bir sebebi yok bu virüs olayı yüzünden stres yaptıysanız hormonlarınızı etkilemiş olabilir, zaten doktora gidecekmişsiniz doğrusu da bu bence, kesilmeniz için ilaç verir tahminimce çok geçmiş olsun.
Elif2302 Nesibem kist olduğunu öğrendim çocuğum yoktu.o ay kist düştü kendiliğinden ve ikizlere hamile kaldım😃 şimdi 7 aylık ikizlerim var çok şükür.Engel falan dememişti zaten