Oguz-Mirza-ikra Merhaba kızlar öncelikle 2 ay 22 günlük bir kızım var çok şükür elhamdülliah hiç bir sorunumuz yok ama kızım sürekli sağ tarafına dönük uyuyor daldıgı zaman sola cevırıyorum otomatık sağ hemen döndürüyor havluyu katladım sağ tarafına destekle sola baksın dıye yine saga döndürüyor bu seferde burnunu kapatıyor havluyla yan yatırdım soluna ama kusma va herhangi birşeyde bebeklerin yan yatırılması önerılmıor kucağımıza aldıgımız zamanda bası sürekli sağ tarafa dönük ne yapabılırım böle durumu yaşayan var mı doktorumuz 3 aylık kontrulune kadar düzelmezse fizik tedavi dedi herşeyi denedim ama yinede hep sağ tarafta bir akıl verin ya
CemreKerem Oguz-Mirza-ikra kafasını diğer tarafa çevirince canı acıyor gibi tepki veriyor mu bebek ? Eğer bir tepki verip ceviriyorsa doktorunuzu dinleyip fizik tedaviye başlayın derim
Yasemin84 Oguz-Mirza-ikra Ben oğlum için ebebekten aldığımız yan yatış yastığını kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Sürekli tek tarafa dönük yattıklarında alışkanlık yüzünden ne kadar çevirseniz de aynı tarafa yatacaktır. Yastığı denemenizi öneririm
Oguz-Mirza-ikra CemreKerem hayır herhangı bir canı yanma olmuor sadece direk sağ tarafa cevırıyor eşimde bloklaşmış kilitlenmiş olabılır dıor normal uyumuorken soluna gectıgımızde döndürüor ama uykurken sürekli sağ tarafta rahat edıor
Dilarasaka Benimde kizim hep ayni tarafa yatiyordu doktorumuz kafasinin sekli bozulur dedi diger tarafina yatirin birazda dedi 2 gundur yatiriyorum bakalim insallah duzelir
Oguz-Mirza-ikra Dilarasaka insallah düzelir ya çok canımı sıkıyor bu konu hadi uyurken öle desek tamam ama kucağa aldığımız zaman yüzü sırtımıza bakar sekılde yıne aynı oturma pozısypnunda bir nebze sağ sol düz yapıor