Askeresi44 Kızlar yardım edin bebeğimin çok uykusu var ama hem emerken çırpınıp ağlıyor hem de uyurken ve kucaktayken istemsizce ağlayıp çırpınıyor napsam da uyumuyor ama çok ta uykusu var ne yapacağımı bilmiyorum 76 günlük bebeğim çıldırmak üzereyim 😢😢😢😢
Ays_ays Askeresi44 benim bebeğim de emerken çekilip ağlamaya başladığında gazı oluyor sizinde öyle olablrmi
Askeresi44 Hacere her yolu denedim sancılanıyor sanırım ama neyi var çözemiyorum 😢 malum hastaneye de gidemiyorum
Askeresi44 Seymabaysan önceden vardı geçmişti ama bu bambaşka birşey ilk defa böyle oluyor 😢 damlalar da denedim
ElisTalya Büyük ihtimal gaz . Gaz masajı yapıp ayaklarını ileri geri yapıp karnına bastırın . Ütüyle ısıtıp bezde koyabilirsiniz . Gaz ilacınız varsa düzenli kullanın aynı saatlerde vermeye özen gösterin . Biogaia öneririm .
Mrsxscape ElisTalya biogaia oneririm demissiniz acaba siz kullandinizmi bend yarin ona gecis yapicamda merak ediyorum post actim kimse yazmadi
ElisTalya kollarını kundak yapıp . Süpürge sesi tarzı ses açıp uyutmayı denesen birde . İnş işe yarar
Dygavs Askeresi44 Altını çıkarın bezi ile kalsın ayaklarının altına bebe yağı yda zeytinyağıyla masaj yapın 2 kat çorap giydirin rahatlayacaktır
Ece156 Mrsxscape biogaia ile sab simplex i birlikte kullanıyruz ve çok faydasını gördük. Düzenli aynı saatlerde kullanmak önemli
ElisTalya Mrsxscape kesinlikle öneririm . Yanında ek başka gaz damlasıda kullanabilirsiniz . Bioagai bağırsak düzenleyicidir . Ben relactaz damlayıda öneririm . Bu ikisi kar etmişti bize . Çok gaz damlası denedim . Bu ikisinden çözğm buldum umarım işinize yarar
bebegiminbesigicamdan Askeresi44 uyutmak icin battaniyeyle sallayin bide oyle deneyin bize cozum olmustu
Mrsxscape bebegiminbesigicamdan valla battaniyeyi bende bugun kesfettim hamak besik almak lazim fiyatlarida uygun