Masal33 Dodo baby marka Elektronik süt sağma makinası duydunuz mu arkadaşlar, kullandınız mı nasıl yardımcı olurmusunuz 😊🤦♀️
Yesimkuzey Masal33 duymadım wee kullanıyorum lansinoh çiftli indirime girmişti ondan sipariş verdim yarın öbürgün geir😌çok öneren olmuştu
Masal33 Yesimkuzey elektronik olarak kullandınız mı hiç. Bebeğim 3 aylık işe başlayacam ondan dolayı arayıştayım. Manuel var bende ama sağım yapmıyor olmadı bir de elektronik deniyeceğim
Yesimkuzey Masal33 jokerden almıştım indirim bitti ama googledan aratırsanız biçok mağazada değişiyo fiyatlar
Yesimkuzey Masal33 evet wee elekritirikli.ama lansinoh hem pille hem elektirikli bide ciftli bende işe başillicam rahat olur diye aldım
Masal33 Bebeğim 3 buçuk aylık. Manuel yaptığımda süt gelmedi hastanede çalışıyorum ve hızlı sağım yapması gerekiyor 🤦♀️
Meftunbade Hic duymadım ben ebebekten baby plus tekli elektrikli gogus pompası aldım çok çok memnunum fiyat performans olarak gayet iyi 170 e almıştım ben hala incirindeyse 130 a düşmüştü en son