AyPars Merhaba kızlar 5 aylık oldu bebeğim saçlarım çokk fazla dökülüyor her yer benim saçım neler kullandınız neler yaptınız mühendisoğlunun önerdiği bi şampuanı denemeyi düşünüyorum sizin ama tavsiyeleriniz neler
Htcens AyPars benimde 5 aydık saçlarım felaket dökülüyor yani tek tek bile değil tutam tutam başımın tepesi kelleşmeye başladı artık . Saçımı kestirdim fayda etmedi geçen sağlık ocağında kanlarıma baktırdım birsürü vitamin eksikliği vardı düzenli kullanabilsem belki geçer ama unutorum çocukla uğraşcam diye
jolene AyPars en son saçım dökülmeye başladığında ısırgan otu kaynatıp banyodan çıkmadan döküyordum, baya işe yaramıştı
Zeyneppsss AyPars ben o şampuanı kullanıyorum cidsen fayda etti resmen kel kalıcaktım bidr takviye olarak b12 alıyorum
tulin Ben bi ara hastayım filan sandım o kadar çok dökülüyordu kestirdim değerlerime baktırdım her şey normal sonra dax maske aldım bayağı fark etti saçım çok uzundu belki kestirdiğim için belki de maskeden dolayı şu an dökülme azaldı gibi
B123 Aynı sorun bendede var çok kötü saçım dökülüyor 4 ay oldu dogum yapalı bioxin forte aldım ama işe yaramıyor acaba saçımı hepsini kessem
funca Benim de çok dökülüyor 6 ayı geçti doğum yapalı belime kadardı saçlarım yarısını kestirdim yine azalmadı dökülmesi 😞