elifkrhsn Merhaba kızlar oğlum 2 aylık henüz kehribar kolye kullanmadım. Bu aralar almak istiyorum kullananların yorumunu bekliyorum birde varsa instagram sayfası yada internet sitesi güvenilir olan önerebilirseniz sevinirim 💕
missannemm elifkrhsn canım iki buçuk aylık kızım yeni aldık ama birkaç gün kullandık bence daha erken rahat olduğunu düşünmüyorum daha çok küçük aklım onda kalıyor hep sıkarmı boyunu diye bir bir buçuk ay bekleyeceğim takmak için
sabirsizbebek15 elifkrhsn canım 4 audan itibaren kullanıyorum ben. 7 aylıkken bir baktım dişi çıkmış çok şükür sıkıntısız. Nerden aldın dersen eşimin tesbih satan arkadaşı vardı. Ordan aldık 50 tl ye. Orjinalliğini test ettim.
dunyam2020 elifkrhsn bende ogluma kullanıyorum sertıfıkalı ama boş yani kolye olayı ha ama takıyomu takıyo yıne .
Balbocegi elifkrhsn 50 günlük bebeğim . Bir haftadan sonra kullanmaya başladım . Koluna 3 kez doluyorum. Gazına iyi gelmedi ama belki dişine iyi gelir diye umut ediyorum 🤷♀️
AyPars Merhaba bana toysandmore sitesini önerdiler bende aldım bakalım yeni başladık sertifikalı ürün gönderiyorlar
elifkrhsn AyPars bi arkadaşım bana da o siteyi önerdi güvenilirmiş bazılarında fiyatlar daha uygun bazılarında daha pahalı anlayamadım 😊 amaarkadasım bebeginin diş çıkardıgını hiç anlamamış,sıkıntı yaşamamış inşallah bizde kullanırken öyle olur.
AyPars elifkrhsn evet bana da o şekilde rahatladıklarını söyledir o yüzden aldım bakalım 5 aylık oğlum şimdilik sel akması yaşıyoruz Eli sürekli ağzında ama ateş huzursuzluk falan olmadı çok şükür
elifkrhsn missannemm bu arada ayak bileğine iki kere dolayarak takabilirsin . Arkadasım o sekilde kullanmış bebekken daha sonra boynuna takmış. Hem aklına takılmaz sıkarmı sıkmaz mı diye bi dene istersen :)
missannemm elifkrhsn kız kardeşim aldı nerden aldığını bilmiyorum canım ayak bileğindede iki kere dolayında çok bol üç kerede çok dar oluyor o yüzden kullanamadım orda
elifkrhsn sabirsizbebek15 sabirsizbebek15 ayy çok uyguna almışsın canım orjinalliği naaıl test edilio peki
sabirsizbebek15 elifkrhsn tuzlu suda yüze çıkması lazım bir de bir iğnenin ucunu yakıp bastırınca çam kokusu geldi
dunyam2020 elifkrhsn yaramadı valla sureklı uyanıyor gece dısten dolayı .bılemıyorum neden ama orjınalde
elifkrhsn Balbocegi gaz için bende pek bişey duymadım ama huzursuzluk vs için iyi geldiği söylwniyor inşallah işe yarar :)