Seramsera İlkdefa emzik verdim çok güzel tuttu ama tedirginim emziğin bir zararı varmı işhatsız yaparmı yada dişlerini bozarmı sonra ne bileyim veren anneler yardımcı olsun lütfen
Gdogru Seramsera yaşına kadar dişleri bozmuyor. Ben 8 gğnlükken verdim. İştahsızlık veya meme reddi olmadı ama sadece gündüz uykularında tutuyor emziği
Minigim_ Seramsera ben ilk kızımda da kullandım simdi de veriyorum ama devamlı istemiyor zaten öğürüyor birgün aliyo ertesi gün istemiyo
Yusufyigit-1 Seramsera ben sadece uykuya geçişte veriyorum sonra kendi atıyor. Yine çok zorda kalmadıkça vermemek tercihim.Normal günlük evde durup dururken vermiyorum. Konuşmasına engel olmasın diye.
Aysgllylcn Seramsera hiç bir zararı yok yanım ilk doğduğunda verdim 2 aylık olana kadar güzel emdi sonra sadece uyku zamanı aldı ağzına onun dışında gündüzleri ağzına versemde geri atıyo zaten sürekli emmez ağzı yorulur
Busra33 Doktorumuz emzik kullanmanın zarının olmadığını hatta ilk üç ayda oluşan ani bebek ölümlerini önlüyormuş bir araştırmaya göre die söylemişti bilginize
Mervea Seramsera 22 aylık oğlum doğduğundan bu güne kadar emdi meme reddi ek gıda reddini yaşamadık sadece uylu geçişlerinde emiyor gün içinde emmiyor bu aralar kesmeyi düşünüyorum
Seramsera Cevap veren herkese çok tşk ederim ksra bakmayın bebek ağladığı için msjlarınıza cvp yazamadım olmasa arada verecem çok bağımlılık yapmasın diye