Deletedmom322 8 ay 21 günlük bebeğim var. Daha hiç dişimiz yok. Bugün zar zor elimle bakayım dedim, parmağıma iğne ucu gibi bişey geldi. Biraz önce de eşim ışık tuttu baktık görünüyo derinin altından, ne zaman patlatır acaba? Çok heyecanlıyım 😍
morsevenfilolog Deletedmom322 Hayırlı olsun 😍 Ben de geçtiğimiz günlerde fark ettim, şahane heyecanlar. 💜
Hulyaaydn57 Deletedmom322 aaaa aynıyız seninle 17.07.2019 temmuz he 8. Ay 21 günlük bizim 3 disimiz 3 tanede daaha var görünürde 😂 patlamislar geliyolar allah yardimcmz olsun
denizanne1708 Deletedmom322 metal kaşık koy ucundan ağzına tık tık ses gelir anlarsın zaten hayırlı olsun bizimde 2 gün önce 2 tane birden çıktı 🤗
Yusufyigit-1 Deletedmom322 15 20 güne kadar büyür canım yavaş yavaş.. sonra arkası çorap söküğü gibi gelecektir🙃
Burcukaganbozdg Hayırlı olsun canım benim kızım da 8 ay 20 günlük bugün dişinin patladığını gördüm elime dediğin gibi battı gözlerim doldu resmen :) inşallah ağrısız acısız çıkarırlar :)
Deletedmom322 denizanne1708 evet biraz önce aklıma geldi, uyudu şimdi. Sabah yapıcam hemen 🙈 bizimkilerde pat pat hepsi çıksa birden 😂