Secda 1 ayligiz aksamlari mama takviyesi yapiyorum mama hazirlarken bebegim cok agliyor hazir halde nasil muhafaza edebilirim sizler nasil yapiyorusnuz mamayi
Aylingneess Secda bi büyük birde küçük termosum var akşamları su kaynatıyorum ikisine dolduruyorum gece küçükle yapıyorum baş ucumda duruyor gündüz büyükten kullanıyorum bi zaman sonra elin alışıyor aynı zamandada kaynamış soğutulmuş suda bulunduruyorum suyun ısısını öyle ayarlıyorum bi yere giderken falan hem sıcak suyu hemde soğuk suyunu koyuyorum çantaya
Merveazra Secda mamayi yapip bekletme sansiniz yok malesef ama suyu kaynatip yeterince sicakliga getirip termosta saklayabilirsiniz mamayida hemen yapabilirsiniz boylelikle.
tosuncukannesi Secda iki tane termosum var birine kaynar su digerine kaynayıp soğumuş su koyuyorum kaç ölçek veriyorsan biberona o kadar mamayı koyuyorum(toz olarak) hepsini başucuma alıyorum oğlum uyandığında hemen suyu koyup çalkalayıp veriyorum termos resmen kurtarıcı
Rukenn Isıyı uzun süre muhafaza eden tartmış Secda ısıyı uzun süre muhafaza eden termoslardan da kullanabilirsiniz. Ben tefalin termosunu kullanıyorum sabaha kadar işimi görüyor. Su soğumuyor
Secda Aylingneess kaynamis sogumus suyu tekrar kaynatiip termosa mi koyuyorsunuz sonrada lazim olunca termostan direk kullaniyorsunuz
tosuncukannesi Secda birisi kaynar yani sıcak su digeri kaynayıp soğumuş soğuk su ılıtmak için kullanıyorum çünkü mama ılıklığında su koyarsam 4 saat sonra soğuyor su buda gece benim işime yaramıyor
Secda tosuncukannesi ikiside kaynatilmis su biri soguk biri sicak mama isisini ayarlamak icin dogru anlamisim dimi