VERA19 DogaLina Bilmiyorum ama dördüncü aydan daha çok korkuyordum ben😂 korkma bence 5.aydan bişey yok hemen geçiyor zaman göz açıp kapayıncaya kadar 6 olacak😍🙈🙈
DogaLina Trabzon kaçta yatıp kaçta kalkıyodu önceden? Sabahlarıda geç kalkıyo mu peki 😆 aslında ben birqz ileri gitmesinide istiyorum ne yalan söliyim 😆 yoksa nereye gidersem gidiyim 8 de eve geri dönüyorum ki düzeni bozulmasın die 😆 ama tabi bide sabahlarıda önemli 😀
Mtzzeynep DogaLina benim kızım da 12 gün sonra akşam 8 gibi uyuyor alt katta eltime kahveye gidemiyorum uykusu geçmesin diye 😄
Trabzon DogaLina 8.30 da uyurdu sabah 7 de uyanirdi ama tabii gece mama ya hep kalkiyodu. 7 den sonra baya uyanık kalıyordu erken yattığı için bence biraz geç yani 10 na kadae vakit geçirse benim için daha iyi en azından sabah 8.30 9 u buluyo uyanmasi hem bende alıyorum uykumu hemen hemen sabah 7 çok erken geliyo bna ☺️ 5 aya girdik zaten uyku saati geçti 10 nu buluyo uyumasi sızın ki kaçta yatiyo kaçta kalkiyo
VERA19 DogaLina ahaha 😂😂 benimki de sırt üstü uzanmışken yüz üstü dönüyor,ama geri dönemiyor ve sinirlenip ağlıyor🤣🙈🙈
Aryasare VERA19 Yaa benimkide aynı sekilde yüzüstü geliveriyo yalnız bakıyom bide tuvalete bile gidemiyorum bırakıp yüzüstü gelcek diye 🤦♀️😂
Deletedmom388 DogaLina Benimki sırt üstünden yüz üstüne bir kaç kez dönmüştü o zaman o kadar sadece yan dönüyor🤣🤣 hala öyle😄 oturmaya başladı şimdi destekli ama baya dik duruyor yavaş yavaş desteksiz oturacak nerdeyse
neyzen15 DogaLina merak artıyor eşyaları yakalamak için uzanıyor ulaşamayınca bağırıyor gezdir diye kucak istiyor meraklılar yani odaları izliyor daha fazla sosyalleşiyorlar yüzümüze bakıp gülüyor kahkahalar artıyor çok tatlılar rabbim herkese nasip etsin
Badevehande Gel o 4 ay atağını bana sor🙄 meme reddine kadar yaşadım bugun, uykusuz gündüzleri, geceleri 4-5 kere uyanıp emme isteği, huysuzlanmaya.😓 resmen 4 gün geçsede 5 aylık olsa diye gün sayıyorum
Asafsemra DogaLina çok sanslısınn canım ya şükret haline bizde 5 ay 10 günlük olduk ah ahhh 3 gğnde yaslandım uyumuyor sürekli mız mız uykuya gecmıyor deliriyo cok aglıyp aglayarak uyanıyor bakıyorum atak degil daha var gününe kesin diş bu napıcam bilmiyorum bilenler yardım etsin lütfen 😭😭
Omerasaf38 VERA19 onu diyen halt etmiş 😂 asıl bence 5. Ay atağı var hatta 5.5 ay atağı diyelim 5 ay 15 günlük olana kadar hiçbirseyimiz yoktu Şu an evladımı tanıyamıylrum bağırmalar ağlamalar kucak istemeler sürekli yanında ol cabası uyumama isteği uyuyunca sadece yarım saat uyuma 🤪
Asafsemra Omerasaf38 ahh aynısı bizde var atakmıymıa ama bakıyorum atak degil. Bunayın sonunda atak varmış ama dedıklerinin hepsi var ıyuyamıyo aglıyo direniyo cok fena
Asafsemra DogaLina dişmi bilmiyorum ki yani tahmin ediyorum diştir diye kac gun sürer acaba ne iyi gelir kendimi ısırıyorum sinirden sasırdım artık uykusuzluktan valla
Omerasaf38 VERA19 her bebik kendine has olduğu için birsey de diyemem aslında 😊 benim 5. Ay felaket geçiyor hele mi su 4 gündür 1 2 saatlik uykuyla durmaya çalışıyorum
Zeynepbilen Bizde 5 ay 6 gunluguz yarım yarım emmeler herşeyi ağıza getirmeler eller sürekli ağızda zaten bide kavga eder gibi bağırma var diş sancıları 🙈😁
Masal_annesi Zeynepbilen yeminle tam da bizi anlattın şuan 5 ay 7 günlük olduk yarım yarım emmeler bazen meme reddetmeler bi bağırıyor bi ses çıkarıyor ki bazen ne oluyor ya diye baka kalıyoruz kaç gündür bu kıza ne oldu diyorum. Resmen kavga eder gibi bağırıyor bende hasta diye üzülüp duruyorum bu kızın neyi var düşünüp duruyorum sanırım bizimde diş sancısı olabilir. Ama bakıyorum diş etlerinde herhangi bir belirti yok. Birde sağ kulağını tutmayı keşfetmiş arada tutuyor kulağı ağrıyor diye bağırıyor zannettik olabilir mi sizce? Ben bilmiyorum ama bu aya girdik kız başka biri oldu . Gece erkenden yatan kız gitti yerine saat 4 e kadar yatmayan biri geldi ilk kez böyle oldu herzman düzenli yatardı. Akşamdan şimdi ağlayarak yatıyor mızmızlanıyor daha doğrusu.
Zeynepbilen Masal_annesi kulak tutma falanda dişten olabilir bilmiyorum inşallah başka bisey değildir tabi. Benim birde kızım var bu belirtiler hep diş sonrasında ateşle beraber çıkcak birden birde bu aylarda meme reddi yaşıyorlar. Sabredin 6 aylik olunca ek gıda döneminde yeni bi hal alicaklar zevkle yiyolar oynuyorlar. Allah başka sağlık sorunu vermesin iyi geceler ❤