Aycabu Arkadaşlar temmuz ayında işe başlayacağım için elektrikli bir pompa almak istiyorum şu aralar hangisini önerirsiniz philips avent natural tekli elektrikli olanı beğendim ama olumsuz da çok yorum var bir de fiyat performans açısından başka hangilerini tavsiye edersiniz?
Selmaymn Aycabu ben aldım Philips memnunum elektrikli olanı kullanışlı önce manuel aldım baktım olmuyo elektrıkli aldım bu daha iyi
allypa Aycabu Milkin Ebp 960 kullanıyorum gayet memnunum çekişi güzel ve şarjlı olması avantaj.Tek eksi yani iki göğsü sağamıyorsunuz .
Kucukkalbim Aycabu Bende size Lansinoh öneririm çok beğendim çekim gücü güzel masaj yaptıktan sonra sağıma geçiyor
Aycabu Hunilianne teşekkür ederim peki acıtma vs gibi bi durum yaşadınız mı göğüs ucunda kullanırken ben hastanedeyken medela ile sağım yaptım çok acıtıyodu da
HnfHm Ben de jokerde bugün indirim vardı ve olumlu yorumlarına binaen Lansinoh ikili pompa sipariş ettim yarın gelecek umarım memnun kalırım. Kullandıktan sonra size de yazarım almak isterseniz jokeri takip edin hem +20 TL Kargo bedeli ile ertesi gün eve teslim imkanı var.
GMerve İşe başladığım zaman sabah akşam evde ve öğlen de iş yerimde sağım yapıyordum Mamajoo tekli elektrikli sağım aletiyle. 1 sene yaklaşık bu şekilde kullandım ve göğüs ucunda acı, yara ve ya cihazın performansında düşüş yaşamadım.
Aycabu GMerve bende jokerden alacaktım daha hamileyken bakmıştık eşimle satıcı kız alan herkes geri getiriyor memnun kalmıyorlar dedi almamıştık o zaman sonra da gerek kalmadı kızım emiyor mochiyle idare ediyodum ama artık yavaş yavaş almam lazım da
HnfHm Aycabu masaj butonu var; masaj yastığı da vardır muhtemelen. Wee Baby manuelim var onun içinde bile var 😭🤔 bunları araştırdıkça kafayı yiyip cadı kızıma kızıyorum ne var yani güzelce emsen de uğraştırmasan 😅
Aycabu allypa evet şimdi araştırıyorum güzel bi cihaza benziyor ikili olanına baktım fiyatları ortalama zaten hepsi pahalı çoğu 😅
Aycabu allypa masaj yastıklı mı acaba göğüse gelen yeri çok acıtmıştı benim hastanede kullandığım da o yüzden soruyorum
allypa Aycabu Yok resminde görüldüğü gibi yumuşak silikon başlığı var.İçinden biberon başlığı da çıkıyor 6 aya kadar kullanabilirsin.