nursocum Ay aşılarını olduk ama sanki çocuğum gitti yerine başka biri geldi çok huysuz meme tutmuyor sütü geceden beri sağmak zorundayım uykuları bölük pörçük tecrübeli anneler bu durum hep böyle mi olcak her ay
Birkucakmutluluk nursocum herkeste farklılık gösteriyor sanırım. Benim oğlum 1. Ay aşısını hissetmedi bile. Ama 2. Ay aşısında inledi resmen çocuk. 2. Ay daha zor verem aşısı var çünkü canlı bir aşı. Özel aşıları yaptırmazsanız 3. Ayda aşı yok. 4. Ay aşısını bugün oldu oğlum ebe ağrı ateş yapmaz dedi ama bakalım :)
FulyaSK nursocum 6 ay bitecek 15 güne, hiçbir aşıda ağlama yok, uykusuzluk yoktu🙏🏻 Oda sıcaklığı, gaz , beslenme ihtiyacı, ateş ve anne korkuları etkiliyor. Detay yazarsanız tavsiye verebiliriz
Gunayotbasi61 nursocum bende dün oldu Asi ateşi falan çıkmadi ama çok huzursuz oldu hiç uyumadi sabaha Kdar
nursocum Birkucakmutluluk aşı yaparken uyuyordu bi çığlık attı uyumaya devam etti ama gece çok zordu şimdide meme tutmuyor sağmak zorunda kaldım takviye mama bile verdim
Tugce52 Kizlar ben virüsten dolayi çok korkuyorum gitmeye aşıya ama cuma günü 6.ay adımız var ne yapicam 😣
nursocum Tugce52 sağlık ocağında yaptım önlemler çok iyiydi hiç kalabalık değildi ben bi müslime sarıp götürdüm arabaya binince onu poşete koydum bende bebekte bi yere temas etmedik hemşirede dezenfektan şıktı eline yaparken
hevesdora Tugce52 bizim asm hemşiremiz arabaya gelip yaptı içeri girmedik bile çok endişeleniyorsanız öyle yapmasını talep edebilirsiniz
nursocum FulyaSK bilmiyorum yaşadığım yer sıcak biraz arabayla gezdirdim sonra bahçede uyudu bi süre eve gelince yine aynı
nursocum FulyaSK oda sıcaklığı iyi gazı yok karnı tok altı temiz rahatsız olmasın diye saatte bir temizliyorum bişey yapmamış olsa bile ama huzursuz napcam bilmiyorum bi değişik ağlıyor ve meme asla tutmuyor en fazla bi kaç dk
Aslimoktay FulyaSK bexsero ve rotavirüs aşısı yaptırcam ateş kaç gün sürüyor ve illa oluyor mu 3 aylık bu arada bebeğim
FulyaSK Gunayotbasi61 sağlıklı bebek göstergesi aşı zayıflatılmış miktop demek vücutta çalışma var bağışıklık çalışıyor. Bol su içip emziriyorum oda 26 dereceyse hiç korkmuyorum . Max yarım çay kaşığı calpol veriyor doktorum
1Kubra_ nursocum bnemde 1. Ay aşımız öyle zor oldu ki 2 gün çocuk inledi resmen . 2 .Ay aşımızı da dün olduk dünden bu yana biraz huysuz ama öyle ilk aşısı gibi değil iyi yani