Nuurrr Herkese merhaba 🙋🏼♀️ bebeğim 18 günlük, dil bağı var, benden geçmiş herhalde genetik. Bu durumu yaşayan var mı? Emzirmede sorun yaşayan oldu mu? Acaba emebiliyor mu,doyuyor mu vs diye endişe halindeyim 😔
Srfrff Nuurrr benim kızımda da vardı 5günlükken ben farkettim ama bizimki başlarda ince olduğu için emebiliyordu. Sonradan kalınlaştığı için 10aylık felandı ufacık bir operasyonla aldırdık. Doktorunuzla gmrüşün mutlaka takio edilsin kalınlaşadabiliyormuş incelip gerleyedebilirmiş
reinamm Nuurrr benm kızımda da var. 15 aylık halen müdahale edemedik. Dr randevusu almıştım corona belası çıktı. Benm kızım 10 ay boyunca doğru düzgün uyumadı. Hep gazlıydı. Dil bağı malesef rahat emmesine engel olduğu için gaz oluyor çocukta. İmkanınız varsa erkenden halledin. Ben çok pişmanım geciktirdiğim için
Nuurrr Srfrff evet bende de olduğu için bizde Hemen doğar doğmaz farkettik doktorla da görüştük ama 3. Aydan sonra öneriyorum dedi, bizimki de çok sık emmek istiyor,45 dk anca uyuyabiliyor, benimde aklıma hep bağdan dolayı rahat ememiyor doyamıyor gibi geliyor
Nuurrr reinamm bizimde doktorumuz 3. Aydan sonra önerdi ama daha erken mi yaptırsak acaba? Hep rahat ememiyor doyamıyor gibime geliyor
Subat-mert Bizdede vardı 10 günlükken falan kestirdik özel hastaneye gittik 150 tl para istediler devlet hastanesinde 2 sn bile demedi kestiler ağlamadı bile hemen kestir daha snra konuşmasına bile engel oluyormus ebemiz bize öyle demişti
Nuurrr Subat-mert canı acıyor mu ? Nasıl bi işlem yapıyorlar? Sonrasında bakımı pansumanı vs oluyor mu?
Subat-mert Nuurrr küçükken yaptırırsan anlamaz hiç ben 15 günlükken sünnetini de yaptırdım hiç bişey hissetmedi hiç zorlanmadım dilde de bişey olmadı bir damla kan geldi o kadar uyumaya devam etti bizimki doktor zaten hissetmez 40 kı çıkmadığı için dedi ama dedikleri gibi büyüdükçe kalınlaşınva acır
Nuurrr Subat-mert anladım sonrasında bir pansumanı vs yok yani, bir dahaki kontrolümüzde doktora söyleyip yaptıralım madem ya, sağolun bilgiler için