gozdeninbulutu Merhaba kızçelerim tanışalım kaynaşalım adım Gözde 22 yaşındayım 10 aylık 6 günlük oğlum var istanbul Anadolu yakasında oturuyorum 🥰🤗
Yasemin_Tahir-Mete gozdeninbulutu merhaba cnm adım yasemin 3 cocuk annesiyim 8 yasinda kızım 5 yasinda oğlum ve 4 ay 23 günlük oğlum var 26 yaşındayım denizlide oturuyorum
DenizRuya gozdeninbulutu Merhaba canım ben Deniz kizim Rüya 3 ay 23 günlük 24 yaşındayım ilk çocuğum 3 yıllık evliyim izmir de yaşıyorum 🌸
1prensesannesi gozdeninbulutu merhaba canım bende gözde 🖐 26 yasindayim 2 kizim var büyüğüm 6 yaşında sıla❤ küçüğüm 1ay14gun bade❤ Trabzonluyum Trabzonda oturuyorum 🤗 memnun oldum 💃
Sabriyeillke Ayazz444 disleri yer ediyo biraz huysuz ama uykuda bi saat gerileme var enaz yattigi zaman 4saat hic uyanmazdi simdi 3 saate uyaniyo
gozdeninbulutu [bilinmeyen] bizim ki 10 aylık olduğu halde terör estiriyor 😂durduramıyoruz artık herşeyi merak ediyor 😂
gozdeninbulutu 1prensesannesi adaşım ay 🥰şu Karadenizi öyle merak ediyorum ki gitmek nasip olmadı bir türlü 🤗😂