Ayxan2020 Merhaba bebisim 2ay 27 gunlukdu demek olur ki gunduz uykusu 30 dq falan boyle durum yasayan varmi?
Prens_annesi2110 Ayxan2020 5 6. Aydan sonra yavaş yavaş düzene giriyor daha çok yeni benimki de hiç uyumuyırdu zombi gibi dolanıyordum😁
Minnaktospik Ayxan2020 50 gunluk ve gunde en uzun uyudugu 20 dk 🤦🏽♀️ Allahtan ev kalabalikta cok fazla yuklugu olmuyor yoksa ne yemek yapilir ne temizlik 😓
Ebrugurkuzey Benim bebeğimde 4 aylık gündüz de gecede zorlanıyorum uykuya geçirmek için malesef çözümü bulan varsa bize de söylesin demediğimiz kalmadı imkanım olsa uyku koçu tutucam artık 🙈🤷♀️
Ayxan2020 Prens_annesi2110 vAllahida yani 1 ay cok zorluk cekdim ne gunduz ne gece uyumuyordu simdide gunduz uyumak istemiyor bu gun demek olar ki indiye qeder toplamda 2 saat yatmis 😐uyku girmiyor gozune yaaa
DogaLina Prens_annesi2110 ay gerçekten düzeliyo mu yaa 🙏🙏 gündüzleri kabus resmen uykusu var uyumuyo en fazla 15 dkka.
Ygtek Ayxan2020 5. Aydan sonra düzene giriyor merak etme. Benim oğlum 2 aylıkken 15. Dakkada uyanırdı
Mom0870 Ayxan2020 tuvalete girmeye zor vakit buluyorum bi de dönmeye başladı durmuyor hiçbir yerde 😀😀
Prens_annesi2110 DogaLina valla ben ilk zamnlar kafayı yiyodım.. ama sonra 5 aylıkken odasınj ayırdım odası gündüz de karanlık oluyor loş yani gündüz uyuduğunda da odasına alıştırdım 5 6 aylıkkrn en az bi saat yada 50 dk deliksiz uyuyordu.. zamanla bu 1 2 saate çıkıcak.. sabır😊
Prens_annesi2110 DogaLina şuan 17.5 aylık 3 4 saati bulur gündüz uykusu genelde evdeysek nadiren 1 2 saat olur ama düzeliyor
Mrvasln Ayxan2020 bende aynı durumdayım ve sebebini bir türlü bulamadım, karnı tok eminim. Gaz geliyor diye olabilir düşünüyorum. Kundakta yapsak yine uyanıyor:( var mı bir çare acaba