Deletedmom138 sedaomur26 duvar kağıdına ben çok ön yargılıydım ama çok kullanışlıymış ben bütün eve yakıştırıyorum açıkcası çok hoşuma gidiyor🤷🏻♀️
Yesimkuzey sedaomur26 benimde koltuğum koyu yeşil karanlık durmasın diye athena rengini kullanıyorum 2 yıldır öneriyorum hem her renkle uyumlu hemde ferah sıkılmazsın
deletedmom338 sedaomur26 İnci Beyaz harika gider hem İskandinav tarz ;) https://imgyukle.com/i/Qk6GrU bu şekilde
Deletedmom283 sedaomur26 beyaz her mobilyaya ve her eve yakışan bir renk neden sırıtsın ki mor demedik ya
SukranUras sedaomur26 kız yazdım ya işte şerbetli badem mi badem şerbeti mi ne öyle bi şeydi 😂😂 dur bakim markasını öğrenim ona göre söylim bari 😃😃
Mrs_Sunshine Deletedmom388 Rica etsem fotosunu atar mısınız bende merak ediyorum eşim beyaz istiyor ben istemiyorum pek. Merak ettim şimdi
Deletedmom388 Mrs_Sunshine Fotoğraf atarım ama şimdi akşamya belli olmaz gündüz bile hafif belli çok güzel duruyor aslında.Salon büyük daha da ferah gösteriyor başka bir renk düşünemezdim☺️ Yarın mutlaka gün ışığıyla çekip atıcam size
neyzen15 sedaomur26 çok çok açık mavi olqbilşr mavi ünsanı rahatlatır çünkü o tonlar düşğnebikirsniz renklerin enerjisine bakın bence