mucizem-11 Prima alamicam sanirum 5 numara ucmus rrsmen bir kac arkadasim minies onerdi kullanip memnun olan var mi araniz da
Sarisin mucizem-11 prima premium careden miniese geçmiştim bebeğim 3 aylıkken ve memnun kalmıştım, tavsiye ederim 😊
babymilax mucizem-11 ay evet 4-5 numaralar neden böyle oldu 🤦🏼♀️ Sleepy kullandım memnun kalmamıştım bebeğimin altını ne zaman açsam ıslak görürdüm ama primaya para yetişmeyecek sanırım tek çare bez değiştirmek 😬
Caglamarail mucizem-11 güzel canm bende 1 ay önce miniese geçtim hiç pişik yapmıyor gayet memnun kaldım . Az önce de bitti eşim Migros’a almaya gitti. Dene bi prima çok pahalı . Al 1 paket prima sadece gece uyurken tak. Ben gündüz minies sadece gece uyurken prima çünkü maddi açıdan zorluyor gerçekten
mucizem-11 babymilax kesinlikle degiştircegiz sanırım bir de sık kaka yapan bir bebekse oooo🤦♀️🤦♀️🤦♀️
babymilax mucizem-11 yapıyo yapmaz mı yani primayla çok rahattım ama cidden maddi olarak çok zorluyo fiyatlar birden nasıl bu hale geldi anlayamadım
mucizem-11 Zeynephsy internette degisiyor yaa en kotu 1 tl den basliyor bide biz 5 e gectik malum num yukseldikce fiyat artiyor ader dusuyor
yldrm986 mucizem-11 minies güzel primaya verdiğiniz parayla bebeğinizin çeyizini bile yaparsınız 😂👍🏻Ben minies den ve sleepy natural serisinden çok memnunum, fiyatı gayet uygun, performans iyi
Tazeanne0134 yldrm986 ikisinide kullandım ikiside pişik yaptı primaya geçtim napacam bilmiyorum 🤷🏻♀️ canbaba mor paketi denerim olmadı
ruzgarveayazinannesi mucizem-11 minies kullanıyprum iki oğlumada yeğenlerimde minies kullanıyor çok memnunuz biz🥰
Defnemm22 mucizem-11 kesinlikle kullan bende primadan miniese geçtim aylardır kullanıyorum bence gayet güzel bir bez