Bebegimcanim Nisanur889020 şuan 6 ama 4 aylıktan itibaren böyle kullandım gaz sancısından meme reddine kadar gelmişti durumumuz. Nurse harveys bitkisel bir Damla. 4 sabah 4 akşam kullanıp işe yaramıyorsa 8 -8 olarak arttırın iyi gelmiyosa max sabah 20 akşam 20 ye kadar verilebilyor. Doz çocuğun gazıyla doğru orantıda artıyor anlayacağınız
Deletedmom99 merveasm biogaia gaz damlasi degil probiyotik. Ben mommy bliss kullaniyorum cok memnunum 👍
sematurk Bir kişi dışında kimse yazmamış ama bizde o kadar gaz damlası denedik. İnanılmaz gazımız vardı. 2-3 boyunca aguline kullandık. Bize o yaradı ama tabi denemek lazım zor bi dönem 😔 Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
CanselCoban Ceren2802 8 damlaya kadar sorun olmuyormuş ben sormuştum doktara istersen tek seferde istersen günde her damlayı saat başı verebilir mişin ilk başlarda ben 4 Bi kere 4 Bi kere veriyordum sımdı hepsını bir seferde veriyorum
Hunilianne merveasm herkese yarayan farklı:) ben mommys blliss gripe water kullanmıştım ilk kullandığım gece 4 saat uyumuşuz ailecek şaşkınız. İyi gelmişti