Prensesannesi_ Bayanlar lütfen yardım edin kızım 3 aylık gündüzleri mama gece meme veriyorum ama çok emmiyor bugün iki göğsümü de sağdım 60 ml çıktı ikisinin toplamı ne yapmam lazım yardım edin 😔
Arasannesi Prensesannesi_ bulgur.sogan.meyve suyu.bol su.kuru meyve hoşafları.ali ünyazıcı milk tea.still tea. Bunlar guzel süt yapıyor
neyzen15 Prensesannesi_ makine hepsini çıkarmaz ben sağdıktan sonra emziriyorum hala oluyor mama vermemeye calışın artar bazen süt bitiyor memeden çekmiyorum belki 25-20 dk boş emşyır sonra süt iniyor mamayı kesmeye. Çalışın sürükli emzirin aç olursa ağlar zaten meme ister İnançlı olun🙏🏻😊🌸
Birminnosannesi Prensesannesi_ Gündüz de mama vermeden önce meme teklif etseniz? Emzirmek arz talep meselesidir. Yani ne kadar çok emzirirseniz o kadar artar sütünüz. Tabi sonrasında beslenme geliyor. Birinci sırada helva olmak üzere tahin pekmez bulgur rezene dereotu boza kuru dut incir. Bir de her gün mutlaka 2-3 litre su.
Havva_Nur Prensesannesi_ canım hoşaf yapıp içebilirsin. Kimyon çayı da çok etkili. Baharat olanı değil de taneli olanı siyah çay gibi demleyip içebilirsin.
Busralyaa Neden gündüzleri mama veriyorsun canım 😊 daha sık emzir biliyorsun emdikçe gelir süt neden gece meme veriyosun gündüzde meme ver😊
Sesem Emzirdikçe süt gelir su ve duşunda faydasını gördüm ama hiç biri bebeğin emmesinde çoğalttığı kadar çoğaltmadı.
Ayseasyaa Prensesannesi_ beraber suya girip suyun altında emzirmeyi deneyin veya futbol topu pozisyonunda da emzirmeyi deneyebilirsiniz. İsterseniz 3-4 saat kalsın memede gerçekten de bebek emdikçe süt artıyor
neyzen15 Prensesannesi_ mamayı biberonla veriyorsanız normaldir biberondan çok kolay içiyor ama memeyi emmesi gerek biberon vermeye devam ederseniz tamamen memeyi bırakır
Busralyaa Prensesannesi_ sağ canım benimkide hiç tutmuyor başından beri gece gündüz sütüm gitmesin diye 3 saattr bir sağıp veriyorum 3 ay oldu elhamdülillah kesilmedi
Birminnosannesi Prensesannesi_ Benim de sağ göğsümü almıyor ara ara. Sallıyorum uykusu gelince veriyorum. Çok yıpratıcı oluyor emmeyen bebek. Allah kolaylık versin herkese
Kbryzr Prensesannesi_ canım lactamil diye bi içecek var migros marketlerde var emziren anne içeceği aptamil mamaların oldugu bölümde al faydasını görürsün insallah
mrvtk Sütünü arttırmak için canım humananın still tee çayı var çok iyi bir çay emzirme döneminde kızım elinden hiç düşürmedi sütünü de sürekli arttırdı tavsiye ederim
imgesi Prensesannesi_ canim sık sık sag goguslerini bide cok su ic… mesela gogsunden süt gelmesede ger 2 saatte 1 sağ ben ole yaptm
Haylazbaby Prensesannesi_ günde bir bardak rezene çayı yapıyorum içine bal da koyarak. Ve ara ara sütlaç yapıyorum ikisi de süt yapıyor kimyonun da faydasını gördüm.