Bulutunanesi Bebeğim beş aylık kızlar eşim bakıyordu dalgınlıkla kanepeye katmış ama Yüksek değil kanepemiz bi dalgınlıkta düştü şuan takip ediyorum kusma,göz kayması ya da herhangi bi şişme morluk yok ağlamaktan ölecem😭 napim kızlar akıl verin nolur
emirinannesi17 Bulutunanesi canım korkma benimki salıncaktan düştü koltuktan düştü yataktan düştü çocuk bu düşe kalka büyücekler canım
annediyebiri Bulutunanesi kanepede mesafe az oluyor kusma yoksa götürmeyin bence hastanelerin durumundan dolayı
Evremmerve Bulutunanesi 38 günlükken yerdeki pusetten düşmesiyle ilk dususunu gerçekleştirdi sonra dönemeye hareketlenmeye başladı ve kendini hızlı yere armalarıyla canını acıttı sonra emeklerken düşmeler şuanda da ayağa kalkma çalışmaları yapıyor ve pattt kuttt vuruyor elindeki oyuncagi sallayarak oynarken geçiriyor biyerlerine ben korkup ses vermezsem sakince geri dönüyor oyuna çok cani yanmadiysa ama ilk dusmede bende aglamistim vala korktum soylediginiz bekirtiler yoksa alışıyordunuz oda alisiyor tek uzuldugum kafayi sık vurmaları hücrelerde eksilme falan olmasında Allah korusun
Deletedmom280 Bulutunanesi cok İyı anlıyrm senı cnm merk etme takip et frklı Br durum gorursn goturrsun doktora
Bulutunanesi emirinannesi17 ilk düşmesiyle kalbim ağzıma geldi🙈 şuan oğlum mutlu bi sorun yok gibi Allah’ıma şükürler olsun🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Bulutunanesi Evremmerve yok canım her zamanki gibi neşeli yemesi içmesi gayet iyi. Birden düştüğünü görünce ben bağırdım ağlayınca bana tepki olarak bağırdı o da. Şuan iyi Allah’a şükür 🙏🏽