SemaNergis Arkadaşlar ilk sorum sezeryan doğum yapanlara yönelik. Lohusalık kanamanız ne kadar sürdü ve çok yoğun mu devam etti gittikçe azalıp bitti mi? Uzun sürmesi mi iyi iki hafta da biter gibi azalması mı bilginiz var mı? Diğer sorum ise emzirme döneminde oluşan bu çıldırtan meme ucu ağrısı sizlerde de oluyor mu ve bu ağrı bir zamana kadar geçer mi?
Melek-yelgel67 SemaNergis benım kanamam yogun olarak 1 hafta surdu sonrasında lekelenme seklınde az az geldı 15 gunu buldu
Mom091 SemaNergis yoğun olarak 1 hafta sürdü. Sonra bir ay kadar gittikçe azalarak devam etti. Meme ucunuz yara mı oldu? Eğer yara olduysa tahinin üzerinde biriken yağ çok iyi geliyor. Bana bir tek o iyi gelmişti
Annesininlokumu SemaNergis yogun olarak 1 bucuk hafta kadar surdu sonra bi geldi bi gelmedi 40 gun boyunca canim .. gogus agrisi oluyor o zman emzir canim sizlama yapiyor sut dolumu oldugu icin eger emmiyorsa bebegin sag dolaba koy
SemaNergis Melek-yelgel67 benim de ilk bir hafta yoğundu sonra azalmaya başladı şimdi çok az devam ediyor olması gereken de budur değil mi yoğun olarak devam etmesi zararlıdır diye düşünüyorum 🤔
Feslegen Benim 2-3 hafta yoğun oldu, neredeyse 2 ay oldu hala lekelenme devam ediyor, açıkçası hangisi iyi bilmiyorum, bilen biri yardımcı olursa iyi olur.
SemaNergis Feslegen işte ben de bunu merak ediyorum hangisi iyi dr umla da konuşamadım ama doğumdan sonra kaç ped lik kan geldi diye sürekli soruyorlardı. Eğer fazla gelirse sorun olur dediler. Ama birden iki hafta kadar adet kanaması gibi kanayıp şimdi bu kadar azalması kafama takıldı?
SemaNergis Annesininlokumu emiyor çok şükür ama emzik gibi de kullanmaya başladı canım çöl yanıyor çekince uyanıyor emzik ye kabul etmiyor 🤦🏼♀️
Deletedmom336 SemaNergis kanama en fazla 40 gunde biter azaliyor 15 gunden sonra gogus ucu yarasina bence tek cozum gumus gogus kapagi.her seyi denedim.2. Bebeginde sifir yara sızı
Annesininlokumu SemaNergis aynisi bende de oldu canim ozelliklede geceleri beni emzik gibi kullaniyordu vallahi agladigimi biliyorum ama napalim sirf emsin diye bekliyordum oyle sonra kendisi birakiyor ama emzigede alistirmaya bak bence bide emzige siringayla sutunu koy icine ver ağzına belki öyle alisir
Batu37 SemaNergis bizimkide emzik istemiyordu çok uğraştım kauçuk aldım ucuna nokta kadar pekmez bandırdım ki alışsın diye öyle emdi şimdi emziğe alıştı uykuya geçişte istiyor
SemaNergis Annesininlokumu anneme söyledim şırıngayla süt koyma fikrini çok iyi fikir dedi bu da denenebilir çok sağolun🙏
Batu37 SemaNergis benim ilk 1 haftaya kadar yoğun oldu daha sonra lekelenme oldu 2 ay sürdü 15 gün sonra tekrar yoğun lekelenme oldu 4 günde öyle sürdü göğüs ucum ilk haftalarda ağrıyordu krem sürdüm çok şükür daha hiç çatlama acıma olmadı
SemaNergis Batu37 kanama anladığım kadarıyla rahim temizlenene kadar kişiye göre değişiyor o zaman🤔 krem olarak ne kullandınız?
izmirliannee SemaNergis kontrolüm de kanamam hala vardı, hiçbir sorun yok rahim küçülmeye başlamış dedi
tosuncukannesi SemaNergis benim kanamam çok yoğun şekilde 1 buçuk hafta falan sürdü sonra biraz azaldı ama günde 3-4 dolu ped değiştiriyordum 25 günlükken falan lekelenme olmaya başladı yanlış hatırlamıyorsam 42. Gün bitti 55. Gün adet oldum
Batu37 SemaNergis reçeldense pekmez biraz daha iyidir şeker oranından benimkide öyle yaptı ama ben pes etmedim uğraştım şimdi emzikle hamak salıncagında sallıyorum bizimki çok gazlıydı hergün ağlardı katıla katıla uykuya dalamazdı gece emerek uyuyor ama gündüzleri dalamıyor emzik çok işime yaradı