akillibidikcgty Kızlar bugün 9. Ay kizamik aşısı olduk. 37,5 gu gördük az önce üzerini soydum biraz 37,4 oldu sizce sürekli olcmeli miyim uyuyor şimdi?
AselimmmDurum akillibidikcgty sık sık takip et 37.9 38i gördüğün zaman ateş düşürücü verirsin atesi düşer düşmez de ince olacak şekilde geri giydir
Deletedmom388 akillibidikcgty siz yine takipte kalın derim,üzerini örtmeyin çok ince kalsın,hatta kızımın ateşi 37.2 olmuştu bir kez,çıtçıtlı atletle yatırdım,incecik de bir örtü.Sabaha şükür ateşi normale dönmüştü.Geçmiş olsun,İnşallah düşer ateşi hemen🙏🏻
Ays_ays akillibidikcgty ben aşı yaptrdığımds ebe 37.5 i görünce şurup ver dedi ben aşıdan dolayı çıkacağı belliydi annem abimle bize öyle yapmış 37 olnca içirdi hiç beklemedim ben 37. 5 i çok şkr çıkmadı
akillibidikcgty AselimmmDurum takip edeyim o zaman, diğer aşılarda olmamıştı hiç bu aşıda oluca tedirgin oldum
Eceozdemir18 Her çocuk her zmn olmayacak diye bise yok bu ağır gelmiştir yapmıştır sürekli ölçün yükselmeye başlarsa calpon verin üzerini inceltin korkmayın bn tüm aşılarda o ateşi çektim
akillibidikcgty Deletedmom388 ya hava soğuk üşümekte istemiyorum.uzerine.ince penye battaniye ile orteyum mi
Deletedmom388 akillibidikcgty Eviniz 22-24 derece korkmayın bir şey olmaz.Ben de penye bir örtü ile örtmüştüm
Ays_ays Minikprenses_1 her zamn mı eğer öyleyse vücud ısısı öyledir sonuçta 37 de ateş sayılmaz bebeklerde ateş 37 5 ten başlıyor