Ozlemhuslu Kızlar 2.5 ay önce doğum yaptım. Emziriyorum ama takviye olsun diye vitamin kullanmak istiyorum. Doktora gitme şansım yok evde de 2 kutu decavit var kullansam mi acaba yada kullanan var mı emziren annelerden
Zeynept Ozlemhuslu hamilelikten sonra zaten bana doktorum 2 ay gibi ilaçlarıma devam etmemi söylemişti tabi ben boş verdim ve saçlarım döküldü sende devam ede bilirsin
cerennaslann Ozlemhuslu emziren anneyim kızım 1 yaşında doğduğu gündem beri d vitamini takviye alıyorum.Sadece farklı isim de benim kullandığım
Anne82 Ozlemhuslu dogum yapan annelere devlet decaviti odemiyor :( ben kullanamiyorum o yuzden elinizde varsa kullanin doktorum kullan demisti
Serenty Ozlemhuslu benim doktorum da da dev etmemi istedi.birde mantiken bebek karnimizda iken kullanıyorduk şimdi niye kullanmayalım.
OzgeGunes Bir buçuk ay önce doğum yaptım. Çok yorgunluk yaşıyorum. Evde de hamilelikten kalma decavit vardı. Eczaneye sordum kullanabilirsin dedi. Bugün tekrar kullanmaya başladım ben de
elifzeze Ozlemhuslu kullanabilirsiniz hemsirem bana doğumdan sonra 1-2 ay kullanabilirsin demişti decavit
Kubrakirmaci Ozlemhuslu kullanabilirsin. Hamişken bebiş için kullanıyorduk zaten şimdi de kullanabilirsn emzirirken de sorun olmaz.